Rattenkooien & Overige kooien

Prachtige en voordelige kooien voor je rat, gerbil, fret, chinchilla, muis of degoe. Onze Ferplast rattenkooien bijvoorbeeld: grote kooien van topkwaliteit. Kies voor een strak design rattenkooi van glas of een kooi met praktische tralies en 2 of 3 verdiepingen. Rattenkooi kopen? Of je nu een rattenkooi, gerbilkooi of frettenkooi wilt kopen: bezorgen is meestal GRATIS. En aanbieding of niet, bij ZOO&ZO vind je jouw perfecte rattenkooi goedkoop en voordelig in prijs!

Zoekt u een rattenkooi, muizenkooi, frettenkooi, gerbilkooi, degoekooi of chinchillakooi? In onze webshop hebben wij een ruim assortiment knaagdierkooien van hoge kwaliteit!

Al onze kooien zijn voordelig in prijs en bovendien hebben wij volop acties. Koop voordelig online bij ZOO&ZO.

Rattenkooien ook voor muis, gerbil, chinchilla

De meeste rattenkooien zijn ook geschikt voor muizen, gerbils of je chinchilla. Bekijk de informatie op de rattenkooi productpagina of vraag het ons! Wij hebben gespecialiseerde medewerkers die je alles kunnen vertellen over de kooi die het beste bij je knaagdier past.

Tip: Geef je rat of knaagdier de ruimte! Hoe meer beweging en uitdaging hoe beter. 

Om verveling tegen te gaan hebben wij ook een ruime keuze in knaagdiersnacks en knaagdierspeelgoed. Alles accessoires zoals drink- en voerbakjes die bij de kooi van je keuze zijn afgebeeld (productafbeelding) zijn bij de prijs inbegrepen. 

Rattenkooi online kopen

De rattenkooi van je keuze kun je direct online kopen en bestellen, hier in de ZOO&ZO webshop. Knaagdierkooien op voorraad leveren wij direct uit, zodat je deze snel in huis hebt. Bestel je voor 50,- of meer dan bezorgen wij GRATIS. 

Uiteraard kun je jouw online bestelling ook afhalen in onze dierenwinkel.

Dierenwinkel voor ratten en andere huisdieren

Ben je al eens in onze dierenwinkel geweest? Reserveer online alvast je gewenste product en kom kijken! Wij hebben een prachtige winkel waar altijd wat te beleven is. Naast huisdieren en duizenden benodigdheden voor knaagdieren, honden, katten, vogels, konijnen, paarden en vissen organiseren wij leuke activiteiten. Alles voor een vrolijk en gezond huisdier.

We zien je dus graag in onze webshop én dierenwinkel in Ede. Een bijzondere en grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Wij adviseren je graag, ook telefonisch of online!