Knaagdiersnacks

Meer
per pagina

Knaagdiersnacks

Wil je jouw konijn, cavia, hamster, gerbil, fret, chinchilla, muis of rat naast de basisvoeding ook lekker verwennen met een heerlijke snack? ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in Ede heeft verschillende soorten snacks op voorraad, voor elk diertje wat wils. De keuze is enorm, ook in de verschillende soorten merken en voor lage prijzen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende merken: Ferplast, Versele Laga, EsveVitapol en Vitakraft.

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten snoepjes; kleine snoepjes die ideaal zijn om mee te trainen maar ook grotere snacks waar jouw diertje voor een langere tijd smulplezier van zal hebben. Ook hebben wij verschillende smaken knaagstangen, gedroogd fruit en gedroogde vruchten. Uiteraard is het wel belangrijk dat je er alert op bent dat jouw diertje niet te veel lekkernijen tot zich kan nemen. Hoe lekker ze het ook vinden, teveel is ongezond! Wél is het van belang dat jouw diertje genoeg afleiding heeft en een snack is hiervoor ideaal!

Ook de tanden van een knaagdier groeien permanent door en door te kunnen knagen en snacken is er sprake van een natuurlijke gebitsslijtage en voorkom je gebitsproblemen. Bekijk ons assortiment online in onze webshop en bestel veilig en gemakkelijk heerlijke tussendoortjes voor jouw lieve, kleine diertje!

Heb je deskundig advies nodig? Onze specialisten helpen je graag!