Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Rattensnacks

Rattensnacks zijn er in diverse soorten, zoals gedroogde granen/kruiden, gedroogde insecten, gedroogd fruit/groenten, ratten hooisnacks, knaaghout voor ratten, knaagstenen, knabbelstangen, en rattensnacks in de vorm van koekjes en snoepjes of snoepmengeling voor ratten. De keuze in rattensnacks is enorm! Je kunt dus lekker variëren en jouw rat diverse soorten snacks aanbieden. De rattensnacks in het assortiment van ZOO&ZO zijn gezond en op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo kun je jouw rat rustig op een lekkere snack trakteren.

Koop jouw rattensnacks bij ZOO&ZO

De rattensnacks in het assortiment van ZOO&ZO zijn allemaal gezonde snacks. Ratten zijn knaagdieren en onze rattensnacks zijn daar speciaal op geselecteerd. Onze rattensnacks zijn dus absoluut gezonde voeding voor jouw ratten. Gun jouw rat ook een heerlijke en gezonde rattensnack! 

Gezonde snacks voor ratten

Er is ontzettend veel keuze in snacks voor ratten. Iedere rattensnack heeft zijn eigen voordelen. Knaaghout is bijvoorbeeld een perfecte snack om de tanden van jouw rat mee te slijten. Gedroogde meelwormen zijn een mooie toevoeging van dierlijke eiwitten op het dieet van jouw rat. Gedroogd fruit en gedroogde groenten geven ratten gezonde vezels en zijn rijk aan vitaminen. Gedroogde granen en kruiden zijn gezond voor de spijsvertering van ratten. Veel knaagdieren snoepjes en knaagdieren koekjes zijn verrijkt met vitaminen, aminozuren en mineralen, stuk voor stuk ware traktaties voor jouw rat. Zo zie je maar, er is genoeg afwisseling aan rattensnacks om jouw ratten gezond te verwennen! 

Rattensnacks van ESVE 

ESVE heeft een prachtig assortiment rattensnacks. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pet Bouquet? Een Pet Bouquet bestaat uit gedroogde granen, grassen en kruiden om de knaagbehoefte van jouw ratten te stimuleren. Pet Bouquet is 100% natuurlijk en dus een erg gezonde rattensnack! Of kies voor een lenterol van ESVE als rattensnack voor je ratten. Jouw ratten kunnen deze rattensnack gebruiken om in te kruipen, ermee te spelen of lekker aan te knagen. Ook deze rattensnack is 100% natuurlijk. Dat ratten echte knagers zijn is algemeen bekend. Een andere tip als snack voor ratten is dan ook knaaghout! Naast een lekkere snack is knaaghout ideaal om de tanden van jouw ratten te slijten. Daarnaast is ook deze rattensnack 100% natuurlijk. 

Rattensnacks van JR Farm 

Ook JR heeft van alles op het gebied van rattensnacks. Kies bijvoorbeeld voor gedroogde meelwormen als rattensnack vol met dierlijke eiwitten. Jouw ratten zullen smullen van deze heerlijke snack. Daarnaast heeft JR Farm allerlei kruiden, koekjes voor ratten, wortelchips, gedroogd fruit en allerlei andere snacks voor ratten om lekker aan te knabbelen. 

Rattensnacks en ratten snoepjes/koekjes van Vitakraft 

Rattensnacks vind je ook in het assortiment van Vitakraft! Je vind snoepjes voor knaagdieren, koekjes voor knaagdieren, Kräckers voor ratten, drops of bijvoorbeeld een hooitunnel. Allemaal gezonde snacks voor ratten vol met natuurlijke ingrediënten.

Rattensnacks koop je natuurlijk bij ZOO&ZO!

Heb je jouw rattensnacks snel nodig? Geen probleem! Wanneer je jouw rattensnacks op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt dan komen deze dezelfde dag nog naar je toe. En vanaf €50,- versturen we de snacks voor je ratten zelfs gratis toe. Heb je nog vragen over onze rattensnacks? Stel ze ons gerust! Tijdens openingstijden zijn wij altijd bereikbaar op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag!