Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Knaagdiervoer

Voer voor je knaagdier kopen? Dan ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie knaagdiervoer vind je alle soorten knaagdiervoer, waaronder: hamstervoer, caviavoer, rattenvoer, eekhoornvoer, frettenvoer, muizenvoer, chinchillavoer, degoevoer en gerbilvoer. Voor ieder knaagdier hebben wij de juiste voeding. Gemengd voer, krokante korrels of geperste korrels? Wij hebben complete voeding voor je knaagdier!

  

  

Meer
per pagina

Zoekt u voor uw konijn, cavia, hamster, gerbil, fret, chinchilla, muis of rat een voeding van hoogwaardige kwaliteit maar wel voor een lage prijs? Dan zit u bij ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in Ede helemaal goed! Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten voedingen voor verschillende knaagdieren en konijnen! Ook verschillende merken zijn bij ons verkrijgbaar, zoals; Versele-Laga, GenesisVitakraft, Supreme en Hope Farms

Uiteraard is het ook helemaal niet erg als uw diertje naast de basisvoeding ook af en toe wat extra’s krijgt. Bestel dan ook online in onze webshop een heerlijke gedroogde snack, een knaagstang of een wilgentak! Wilt u deskundig advies over welke voeding het beste is voor uw dier? Wij helpen u graag!