Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Ratten- & frettenvoer

Wij hebben alles om je rat of fret gezond en sterk te maken. Onze ruime collectie aan rattenvoer en frettenvoer van de beste merken bevat alles wat jouw rat of fret nodig heeft voor een gezond, fit en vrolijk rattenleven of frettenleven. Van pelletvoer tot zongedroogde groentenvoer en van smakelijke brokjes tot aan heerlijk natvoer, hier vind je de perfecte voeding voor jouw rat of fret! Merken rattenvoer en frettenvoer welke wij in ons assortiment hebben zijn Vitakraft, Versele-Laga, Science Selective en HobbyFirst.

Het beste rattenvoer

De rat is een klein, omnivoor zoogdier. Dat betekent dat de rat een alleseter is en zich voedt met veel verschillende voedingsmiddelen. Een rat heeft snijtanden die levenslang doorgroeien en kiezen die niet doorgroeien. Daarom bestaat rattenvoer veelal uit licht verteerbare koolhydraten. De snijtanden van ratten moeten afgesleten worden door het openbreken van zaadjes of het knagen op grotere voedselbestanddelen. Daarnaast moet er altijd knaaghout aan de rat geboden worden.

Frettenvoer assortiment

Frettenvoer is gebaseerd op vlees, want de fret is een carnivoor. Voer voor fretten is dan ook rijk aan dierlijke eiwitten en vetten en frettenvoer heeft een zo laag mogelijk koolhydraat- en vezelgehalte. Ondanks dat fretten vaak een voorkeur tonen voor suikers, groenten en fruit wordt het afgeraden deze bij te voeren aan jouw fret. In plaats daarvan is het mogelijk om jouw fret rauw vlees bij te voeren.