Knaagdiersnacks

per pagina

Wilt u uw konijn, cavia, hamster, gerbil, fret, chinchilla, muis of rat naast de basisvoeding ook lekker verwennen met een heerlijke snack? ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak in Ede heeft verschillende soorten snacks op voorraad, ook voor elk diertje wat wils. De keuze is enorm, ook in de verschillende soorten merken en voor lage prijzen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende merken: Ferplast, Versele Laga, EsveVitapol en Vitakraft.

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten snoepjes; kleine snoepjes die ideaal zijn om mee te trainen maar ook grotere snacks waar uw diertje voor een langere tijd smulplezier van zal hebben. Ook hebben wij verschillende smaken knaagstangen, gedroogd fruit en gedroogde vruchten. Uiteraard is het wel belangrijk dat u er alert op bent dat uw diertje niet teveel lekkernijen tot zich kan nemen. Hoe lekker ze het ook vinden, teveel is ongezond! Wél is het van belang dat uw diertje genoeg afleiding heeft, en een snack is hiervoor ideaal!

Ook de tanden van een knaagdier groeien permanent door, en door te kunnen knagen en snacken is er sprake van een natuurlijke gebitsslijtage en voorkomt u gebitsproblemen. Bekijk ons assortiment online in onze webshop en bestel veilig en gemakkelijk heerlijke tussendoortjes voor uw lieve, kleine diertje! Heeft u deskundig advies nodig?