Populaire producten

Populaire producten

Het leukste konijnenspeelgoed
De grootste dierenspeciaalzaak van Nederland

Konijn

Als liefhebber van konijnen weet jij het allerbeste wat je voor jouw konijnenvriendjes wilt. Op zoek naar het beste konijnenhok, konijnenvoer, konijnensnacks, konijnenspeelgoed, bodembedekking of een mooie konijnenren? Wij hebben een groot assortiment konijnenproducten, met alleen het beste voor jouw konijn! Kom dus zeker eens naar onze gigantische dierenwinkel in Ede of bestel jouw konijnenspullen gemakkelijk en voordelig online in onze webshop!

De beste konijnenspullen koop je bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO koop je alles voor jouw konijn! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze konijnenspullen aan. Al deze konijnenproducten bieden wij online en in onze dierenwinkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO zul je absoluut slagen voor het perfecte product voor jouw konijnen! Bij ZOO&ZO dierenwinkel kun je terecht voor:

Konijnenvoer

Konijnensnacks

Konijnenspeelgoed

Konijnenhokken

Konijnenrennen

Konijnenhok accessoires

Bodembedekking

Gezondheid & verzorging knaagdier

Konijnen transportboxen & -tuigjes

Cadeau artikelen konijn

Konijnen gaan houden

Konijnen zijn actieve, intelligente en sociale dieren die altijd samen gehouden moeten worden, ze hebben veel baat bij een soortgenootje. Konijnen die samen gehouden worden kunnen hun natuurlijke sociale gedrag vertonen. Ze verzorgen elkaar, spelen met elkaar en zoeken elkaar echt op voor aandacht.

Wil je een konijn als huisdier gaan houden, dan kun je ook bij ons terecht voor het beste advies hierover. Bijvoorbeeld, welke konijnen je het beste samen kunt houden, waar een konijnenhok voor binnen aan moet voldoen, met welke producten je het konijn kan verzorgen of hoe je jouw konijnen de winter door helpt.

Konijnenhok voor buiten

Wanneer je jouw konijnen buiten wilt laten verblijven dan is het noodzakelijk een goed konijnenhok te kopen. De konijnen moeten natuurlijk veilig en comfortabel kunnen verblijven in een konijnenhok. Bij ZOO&ZO hebben we konijnenhokken van hout en konijnenhokken van kunststof. Wij adviseren je hiernaast gebruik te maken van een konijnenren, waar jouw konijnen de ruimte hebben om te rennen en te spelen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een konijnenhok met ren, deze konijnenhokken zijn perfect om buiten te gebruiken en zijn voorzien van een uitloopruimte welke vast zit aan het konijnenhok. 

Konijnenhok voor binnen

Het is ook mogelijk om konijnen binnen te houden. De konijnen worden dan meestal gehouden in een konijnenkooi. Lopen jouw konijnen los in huis en hebben jouw konijnen geen hok in huis, dan is het wel belangrijk om ze een eigen plekje te bieden. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een mooi nachthok of schuilhok waar jouw konijnen zich in kunnen terugtrekken. Ook een konijnenren kan perfect binnen worden gebruikt voor jouw konijnen.

Konijnenhok huisvesting benodigdheden 

Naast een konijnenhok of konijnenkooi heb je natuurlijk nog meer nodig voor jouw konijnen. Om het konijnenhok of de konijnenkooi tot een fijn verblijf te maken heb je allereerst bodembedekking nodig. Daarnaast dient het konijnenhok of de konijnenkooi voorzien te zijn van allerlei andere konijnenhok accessoires, zoals onder andere konijnentoiletten, drinkflessen en voerbakken. Konijnen zijn energieke huisdieren welke houden van uitdaging, zorg dan ook voor een uitdagende en speelse omgeving voor jouw konijnen door middel van konijnenspeelgoed.

Vraag naar onze eigen konijnenlijn van Keddoc

Extra trots zijn wij op onze eigen lijn konijnenproducten van Keddoc! Prachtige producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem bijvoorbeeld het Keddoc konijnenhok Barcelona of het Keddoc konijnenhok Valencia, een schitterend ruim konijnenhok waar jouw konijnen lekker in kunnen bewegen! Vraag onze medewerkers gerust even naar dit mooie merk.

Konijnenspullen kopen? Bestel jouw konijnenproducten voordelig online

In onze webshop koop je jouw konijnenspullen gemakkelijk en voordelig online. Daarnaast worden jouw konijnenspullen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Wil je graag online producten voor de konijnen reserveren en afhalen in onze dierenwinkel? Dat kan natuurlijk ook! En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het product toe te voegen aan ons online assortiment. Dus ben je op zoek naar een nieuw konijnenhok, konijnenren, konijnenvoer, konijnenspeelgoed of konijnensnacks? Al deze producten zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ZOO&ZO zal je absoluut slagen en vind je het perfecte product voor jouw konijnen.