Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnen speelgoed

Een konijn in een konijnenhok, konijnenkooi of konijnenren heeft konijnenspeelgoed nodig om zich niet te hoeven vervelen! Konijnenspeelgoed is er in allerlei varianten. Bij ZOO&ZO hebben wij konijnenspeelgoed in allerlei soorten en maten. Speelgoed voor konijnen in de vorm van ballen, eetbaar konijnenspeelgoed en zelfs educatief konijnenspeelgoed!

Het beste konijnenspeelgoed voor konijnen

Daag jouw konijn ook uit met het leukste konijnenspeelgoed voor konijnen! Je kunt als konijnenspeelgoed bijvoorbeeld kiezen voor een speeltunnel. Het lekker door de tunnel razen is een leuk spelletje voor jouw konijnen. Deze speeltunnels voor konijnen zijn verkrijgbaar in een tunnel met 1 gang of 3 gangen. Leg de konijnen tunnel bijvoorbeeld in je woonkamer of in de konijnenren in de tuin. Ander leuk konijnenspeelgoed zijn speelballen voor konijnen. Je hebt speelballen voor konijnen met belletjes, beloningsballen (hier kun je wat lekkers in verstoppen) en grasballen om mee te spelen en lekker aan te knagen. Ander leuk konijnenspeelgoed zijn de knabbel figuren van Trixie. Dit zijn houten figuren in de vorm van groenten, hier kan jouw konijn lekker mee spelen & aan knagen en zijn verkrijgbaar in een set.

Educatief konijnenspeelgoed voor slimme konijnen

Konijnen zijn vrij slimme dieren en daarom is het goed om ze wat extra uitdaging in hun konijnenhok of konijnenren te geven. Als educatief konijnenspeelgoed kun je bijvoorbeeld kiezen voor een knaagdier snackbord van Trixie. Dit snackbord daagt jouw konijn uit om zijn/haar eigen konijnensnacks te zoeken. Van Trixie kun je ook kiezen voor een snackrol voor konijnen, een soort koker waar je snacks in kunt stoppen met gaatjes erin. Zodra jouw konijn hier tegenaan duwt valt er een konijnensnack uit het gaatje.

Gun jouw konijn extra speelmogelijkheden met een konijnenren

Naast leuk konijnenspeelgoed is wat extra speelruimte altijd fijn voor jouw konijnen. Om jouw konijnen wat extra speelruimte te geven kun je het konijnenhok uit breiden met een ren. Door de extra ruimte van de konijnenren kunnen jouw konijnen meer plezier beleven aan het konijnenspeelgoed. Een konijnenren kan er ook voor zorgen dat jouw konijn nog even lekker van het zonnetje kan genieten, vanzelfsprekend wanneer de temperatuur dit toelaat.

Konijnenspeelgoed kopen? Wij hebben konijnenspeelgoed van topmerken

Konijnenspeelgoed hebben wij van de topmerken Trixie en De Boon. Geen idee welk konijnenspeelgoed jij voor jouw konijn moet kopen? Vraag onze specialisten gerust om advies voor het beste konijnenspeelgoed. Wij zorgen gegarandeerd dat jij met het beste konijnenspeelgoed de deur uit gaat!

Alles voor jouw konijnen bij ZOO&ZO

Je wilt alleen het allerbeste voor jouw konijnen, dat begrijpen we bij ZOO&ZO! Naast een ruim assortiment konijnenspeelgoed vind je daarom alles voor de verzorging van jouw konijnen. Van een diepgaand assortiment konijnenspeelgoed tot konijnenhokken, konijnenrennen, konijnenvoer, konijnensnacks; kortom alles voor de verzorging van jouw konijnen!

Konijnenspeelgoed kopen? Goed idee! Bestel online bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van konijnenspeelgoed vinden. Maar wij zijn ook jouw konijnenspeelgoed webshop! Bij besteding vanaf €50,- worden jouw konijnenspullen zelfs gratis verzonden! En bestel je jouw speelgoed voor konijnen op werkdagen vóór 17:00 uur dan wordt het dezelfde werkdag verzonden. Zo kun je jouw konijnenvriendjes snel verwennen met het leukste konijnenspeelgoed! Bestel het speelgoed voor konijnen vandaag nog of kom een keertje langs in onze winkel in Ede!