Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnen transportboxen & -tuigjes

Houd er met het vervoeren van je konijn rekening mee dat je konijn in de transportbox languit kan liggen. Vanzelfsprekend moet de transportbox ventilatiegaten hebben en het liefst ook de ruimte om een drinkfles te bevestigen. Met een transportbox is een bezoekje aan de dierenarts met jouw konijn zo gepiept.

Tips voor het gebruik van de transportbox

Nog even wat tips; mocht het lastig zijn om je konijn in de transportbox te krijgen, gebruik dan eens een snackje om hem of haar te verleiden. En vervoer je konijn het liefst zo donker mogelijk. Mocht de transportbox veel licht doorlaten, leg er dan bijvoorbeeld een handdoek overheen. Bij ZOO&ZO hebben wij diverse transportboxen voor jouw konijn.

Merken transportboxen voor jouw konijn bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij vervoersboxen voor jouw konijn van de topmerken Trixie, Ferplast, Marchioro en Curver.            .

Alles op het gebied van transportboxen voor jouw konijn

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment transportboxen voor konijnen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast transportboxen voor jouw konijn kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel de transportbox voor jouw konijn bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van transportboxen vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw konijnen webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw konijnenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel de transportbox voor jouw konijn vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van transportboxen voor konijnen tot konijnenkooien koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de juiste transportbox voor jouw konijnen gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment transportboxen voor konijnen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag bij de juiste keuze!