Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnenhok accessoires

Bij ZOO&ZO vind je een ruim assortiment konijnenhok accessoires van verschillende materialen. Je zult bij ons absoluut slagen voor de beste konijnenhok accessoires voor jouw konijnenhok.

Konijnenhok accessoires voor voer en water

Allereerst denk je bij konijnenhok accessoires aan een voer- en waterbakje. Of kies voor een drinkfles als konijnenhok accessoire. Ook een hooiruif valt onder een konijnenhok accessoire. Met deze belangrijke konijnenhok accessoire blijft het hooi vers. Hooiruiven zijn er in verschillende uitvoeringen als konijnenhok accessoire. Je hebt hooiruiven van hout, metaal, of in de vorm van een bal. Bijvoorbeeld de Trixie Food-Ball konijnenhok accessoire. Liever een natuurlijke uitstraling als konijnenhok accessoire? Kies dan de Trixie hooiruif van natuurhout.

Aanvullende konijnenhok accessoires

Ook een konijnentoilet is een konijnenhok accessoire. Met een konijnenhok accessoire zoals een konijnentoilet maak je jouw konijn gemakkelijk zindelijk. Gebruik in het konijnentoilet andere bodembedekking dan in het konijnenhok zodat jouw konijn leert dat dit zijn konijnentoilet is. Om verveling tegen te gaan zijn speelmogelijkheden ook belangrijke konijnenhok accessoires! Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan knaagmogelijkheden en konijnen speelgoed, zoals een houten bal, verrijkingsspeelgoed waar je konijnensnacks in kunt stoppen, etc. En wat dacht je van een bed voor jouw konijn als konijnenhok accessoire? Zoals je ziet heb je naast een konijnenhok diverse konijnenhok accessoires nodig. Wil je graag meer informatie over de verzorging van jouw konijnen en konijnenhok accessoires? Kom dan zeker eens naar ZOO&ZO en laat je goed informeren over de juiste konijnenhok accessoires!

Konijnenhok accessoires kopen bij ZOO&ZO

Konijnenhok accessoires koop je bij ZOO&ZO van topmerken zoals Trixie, De Boon, Ferplast en LaRoy. Bij ons slaag je dus gegarandeerd voor konijnenhok accessoires voor jouw konijn! En kom je er niet helemaal uit, dan helpen wij jou graag aan konijnenhok accessoires voor jouw konijn.

Alles op het gebied van konijnen en konijnenhok accessoires

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment konijnenhok accessoires. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen! Naast konijnenhok accessoires voor jouw konijnenhok vind je alles rondom de verzorging van jouw konijnen.

Bestel jouw konijnenhok accessoires bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van konijnen en konijnenhok accessoires vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw konijnenhok accessoires webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw konijnenhok accessoires al gratis verzonden! Bestel jouw konijnenhok accessoires vandaag nog of kom een keertje langs!