Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnenhok buiten hout

ZOO&ZO biedt een ruime keuze aan houten konijnenhokken voor buiten, dat maakt de keuze niet altijd makkelijker. We hebben ook kunststof konijnenhokken voor buiten of losse konijnenrennen als dé perfecte aanvulling op een houten konijnenhok voor buiten. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van jouw houten konijnenhok voor buiten?

We adviseren een minimale afmeting van 1,20m2, een nachthok en een ren. Bijna al onze houten konijnenhokken voor buiten voldoen hier aan. Een konijn is een prooidier en gewend om in een hol te slapen, daarom is een nachthok noodzakelijk. Zorg voor voldoende stro in het nachthok tegen wind en kou en zo creëer je een veilige knusse plek waar jouw konijnen zich kunnen terugtrekken.

Een ren maakt een konijnenhok compleet. Konijnen zijn actiever dan op het eerste gezicht wordt geschat. Konijnen bevinden zich van nature in grasrijk of bosrijk gebied, konijnen huppelen zo rond en rennen het nodige wanneer ze op de vlucht zijn. Een ren zorgt ervoor dat je jouw konijn de ruimte biedt die het nodig heeft. Je kan kiezen voor een houten konijnenhok voor buiten inclusief ren of je kan een los konijnenren kopen, leuk voor in de warmere maanden! Een losse konijnenren koop je hier.

Houten konijnenhok buiten

Onze houten konijnenhokken voor buiten zijn inclusief nachthok en inclusief ren. Een houten konijnenhok is een goede aanschaf wanneer je de mogelijkheid hebt deze in een tuin te plaatsen. Een konijnenhol zorgt voor beschutting en koelte wanneer het buiten warm is. Let daarom op het volgende; het is belangrijk om een houten konijnenhok voor buiten op een beschutte plek te plaatsen, bijvoorbeeld tegen een stenen muur of schutting. Ook is het belangrijk om het houten konijnenhok op een plek buiten te plaatsen waar het niet de hele dag vol in het zonlicht staat. Het is beter om het houten konijnenhok buiten op stenen te plaatsen, stenen bieden koelte en zorgen ervoor dat de konijnen zich niet kunnen uitgraven. Zo creëer je een plek dat ervoor zorgt dat jouw konijnen zich veilig voelen, geen stress krijgen en kunnen afkoelen wanneer nodig.

Konijnen zijn erg sociaal, we adviseren daarom om een konijn nooit alleen te laten zitten. Ga voor minimaal 2 konijnen!

Merken houten konijnenhok voor buiten

We bieden mooie houten buitenhokken voor konijnen van de merken Ferplast, Keddoc, Vadigran, Trixie en Woodland. Neem bijvoorbeeld de houten konijnenhokken buiten van Keddoc, de houten konijnenhokken bieden een all-in-one konijnenhok, inclusief nachthok en inclusief ren.

Alle houten konijnenhokken voor buiten zijn gebeitst met beits op waterbasis. We raden aan om de houten buitenhokken goed te beitsen en dit elk seizoen opnieuw te doen.

Wij zijn dé dierenwinkel voor jouw konijn

Naast onze online webshop is ZOO&ZO is de grootste dierenwinkel van Nederland. Eén bijzondere dierenwinkel met 5000m2 aan beleving in Ede. We hebben alles voor konijnen en knaagdieren, van konijnenhokken tot rattenkooien, bodembedekking tot verzorging van jouw konijn of knaagdier. Kom ook eens lang in onze fysieke winkel in Ede waar we ook alles hebben voor honden, katten, vogels, aquarium, terrarium, hengelsport, paardensport en outdoor.

ZOO&ZO is een warenhuis vol met dierenbenodigdheden met gespecialiseerde medewerkers die u graag verder helpen. Bestel nu makkelijk eenvoudig en snel in onze online webshop, of kom eens bij ons langs. Online bestellen en bij ons afhalen behoort ook tot één van de mogelijkheden!

We geven je graag advies in onze winkel of neem direct telefonisch contact met ons op via 0318 – 69 30 78 of per mail.