Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Konijnenhok buiten hout

Een buitenhok voor je konijn. ZOO&ZO heeft volop keuze in buitenverblijven. Ook topmerken Ferplast of Woodland. Zoek je een houten buitenhok of een kunststof konijnenhok voor buiten? Voor 1 konijn of 2 konijnen? De keuzefilters helpen je kiezen! Een losse konijnenren is trouwens de perfecte aanvulling op een hok buiten! Grote konijnenhokken voor buiten: GRATIS bezorgd vanaf 50 euro!

Bekijk hier ons complete assortiment konijnenhokken.

Meer
per pagina

Konijnenhok buiten met nachthok

Al onze konijnenhokken voor buiten hebben een of meerdere nachthokken. Een nachthok geeft extra warmte in een buiten konijnenhok bij wind en kou.
Konijnenhokken met nachthok zijn er zowel in hout als in kunststof.

Heb je ook al aan een ren gedacht? Kies voor een groot konijnenhok met ren. Of een losse buitenren is ideaal om je konijnenhok buiten mee uit te breiden.

Kunststof konijnenhok buiten

Een kunststof konijnenhok kan zowel voor binnen als buiten. Ook deze hebben een nachthok en de kunststof konijnenhokken hebben 2 verdiepingen. Heb je gras? Heel praktisch voor buiten is de onderren. Je konijn kan heerlijk genieten van het gras.
Veel verkocht zijn de kunststof konijnenhokken van Ferplast, de ‘Grand Lodge Plus’ serie. Dit hok, verkrijgbaar in 120 en 140 cm, kan prima als buitenhok. Het nachthok is gemaakt van hout voor extra warmte.

Houten konijnenhok buiten

Onze houten buitenhokken zijn prachtig afgewerkt en heel robuust. Mooi voor buiten in de tuin! Een houten hok van natuurlijk materiaal is comfortabel voor konijnen. Ook deze hokken zijn er in verschillende maten en kleuren. Van klein tot een groot konijnenhok buiten - een dubbel hok - in bruin, wit of in groen.
Ons advies is om het hout om de paar jaar een nieuwe laag natuurlijke beits te geven.

Buitenhok van Woodland kopen

Woodland is specialist in buitenhokken van hout. Wij hebben dan ook veel keuze in Woodland konijnenhok buiten. Met of zonder buitenren. Van eenvoudige hokken tot ware villa’s voor je konijn.

Dé dierenwinkel voor je konijn

ZOO&ZO is de grootste dierenwinkel van Ede en omstreken! Een bijzondere dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Wij hebben konijnen, knaagdieren en alles wat nodig is voor een goede verzorging. Kom ook langs voor vogels, vissen en alles voor je hond en kat.

ZOO&ZO: een warenhuis vol dierenbenodigdheden en gespecialiseerde medewerkers. Wij geven u graag advies, in de winkel of neem direct contact op.

In onze dierenwinkel online bestellen? Afhalen in Ede kan ook!