Konijnenhok buiten kunststof

Bij ZOO&ZO hebben wij kunststof konijnenhokken voor buiten in vier varianten. De Grand Lodge 120 of 120+ en de ruimere 140 of 140+ van Ferplast. Al deze konijnenhokken voor buiten zijn gemaakt van stevig kunststof. Het voordeel van de + varianten zijn de onderbakken welke uitschuifbaar zijn en hierdoor makkelijk schoon te houden. Een ander voordeel van dit kunststof konijnenhok van Grand Lodge is dat deze stevig en weer en wind bestendig zijn. Houten konijnenhokken voor buiten kunnen gaan rotten, maar daar heb je bij dit kunststof konijnenhok voor buiten mooi geen last van.

Accessoires voor konijnenhok buiten kunststof

De accessoires welke bij dit kunststof konijnenhok voor buiten standaard geleverd worden zijn een hooiruif, voerbak, drinkfles en trap. Als extra accessoire kun je bij het buiten kunststof konijnenhok van Grand Lodge een isolatiedak kopen. Daardoor is jouw konijnenhok beter beschermd in de zomer en winter tegen weersinvloeden. Tegen de wind heeft de Grand Lodge nog de protective roller als optie, een soort rolgordijn gemaakt van PVC. Deze beschermt jouw konijn in zijn buiten konijnenhok tegen kou en tocht.

Konijnenhok buiten kunststof kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij kunststof konijnenhokken voor buiten van het topmerk Ferplast.

Alles op het gebied van konijnen

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment voor jouw konijnen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast een kunststof konijnenhok voor buiten kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw kunststof konijnenhok voor buiten bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van kunststof konijnenhokken voor buiten vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw konijnenhok webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw konijnenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw kunststof konijnenhok voor buiten vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden, van een kunststof konijnenhok voor buiten tot konijnenrennen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welk konijnenhok je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kunststof konijnenhokken voor buiten kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!