Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Konijnenhok met ren

Een konijnenhok met ren, goede keuze! ZOO&ZO heeft meer dan 100 konijnenhokken waarvan een aantal met grote buitenren. Een groot hok met ren voor buiten: Dé tip voor een gezond konijn!

Groot konijnenhok met ren kopen? Bij ZOO&ZO: GRATIS bezorgd!

Wij hebben ook (kleinere) dubbele konijnenhokken met 2 verdiepingen en losse konijnenrennen.

Meer

Konijnenhok met ren kopen

Konijnenhokken met ren kun je bij ons in verschillende maten en uitvoeringen kopen. Een groot konijnenhok met ruime ren voor buiten. Of kleinere konijnenhokken met ren, een onderren, die zowel buiten als binnen kunnen. 

Groot konijnenhok met buitenren:
Konijnen hebben veel beweging nodig. De meeste bewegingsvrijheid heeft je jouw konijn met een ren die zich links of rechts buiten het hok bevindt. Dit maakt dat het hok met buitenren één lange ruimte heeft om in rond te huppelen. Een flink voordeel voor konijnen. Bovendien is een konijnenhok met buitenren zeer solide gemaakt en zijn het vaker villa’s dan ‘standaard’ konijnenhokken voor buiten!

Konijnenhok met ren onder het nachthok:
Dit zijn de dubbele konijnenhokken met 2 verdiepingen en onderren. Deze worden zowel voor buiten als binnen gebruikt.

Losse konijnenren
Een ren apart van het buitenhok kan natuurlijk ook! Kies dan voor een konijnenren.

Vind je een hok met buitenren te groot? Wij hebben ook (kleinere) dubbele konijnenhokken met 2 verdiepingen

Konijnenhokken met ren bij dierenwinkel ZOO&ZO

Is een groot konijnenhok met ren de juiste keuze voor jou en je konijn? Een konijnenhok met ren wordt GRATIS thuisbezorgd wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt bij ZOO&ZO. Dit geldt bij alle aankopen vanaf 50,-

ZOO&ZO in Ede is de grootste dierenwinkel van Nederland! Een bijzondere dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Wij hebben konijnen, knaagdieren en alles wat nodig is voor een goede verzorging. Kom ook langs voor vogels, vissen en alles voor je hond en kat.

Een buitenhok met ren én meer voor je konijn...

Bestel gelijk bodembedekking of konijnenvoer mee! Want naast ons uitgebreide assortiment konijnenhokken met of zonder ren hebben wij alles voor een gezond konijn. Want geen konijnenverblijf is compleet zonder goede bodembedekking voor konijn, zoals houtvezel, houtsnippers, hooi of stro. Voor een extra vrolijk konijn: Bekijk ons konijnen speelgoed!

Onze medewerkers helpen je graag. Neem contact op voor direct advies of kom naar de winkel! 

Direct bestellen in onze online dierenwinkel? Afhalen in Ede kan ook!