Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Konijnenhokken binnen

Binnenhokken voor je konijn. ZOO&ZO heeft meer dan 50 hokken of kooien die geschikt zijn als binnenverblijf. Wil je Ferplast, Savic, een kunststof konijnenhok of een houten konijnenhok binnen? Een konijnenkooi met 1 of 3 verdiepingen kan ook! De filters helpen je met kiezen.

Bekijk hier ons complete assortiment konijnenhokken.

Meer
per pagina

Kunststof konijnenhok binnen

Kunststof konijnenhokken worden veelverkocht voor binnen. Een kunststof binnenhok heeft een aantal voordelen. Het hok is lichter in gewicht dan een houten hok, de hokken passen met hun moderne look prima in het interieur en de hokken zijn zeer comfortabel voor je konijn. De meesten hebben een nachthok, ook voor binnen heel fijn voor je konijn!

Heb je de Ferplast konijnenhokken binnen al gezien? Deze binnenhokken heeft Ferplast in verschillende maten en kleuren. Het is maar net wel hok binnen het mooiste past!

Houten konijnenhok binnen

Kleine houten hokken kunnen gebruikt voor binnen. Wordt het mooi weer? Dan zet je het hok net zo makkelijk weer buiten. Om je konijn meer ruimte te geven kun je je huisdier heerlijk los laten lopen, eventueel in een ren. De meeste konijnenrennen zijn inklapbaar en hiermee heel handig voor gebruik binnenshuis.

Binnenhok of kooi kopen?

Wil je liever een minder kolossaal binnenverblijf kopen? Wij hebben ook kooien speciaal voor konijnen. Wij adviseren knaagdierkooien vanaf 120 cm voor konijnen. Deze zijn verkrijgbaar in 1 of 2 verdiepingen voor extra veel beweeg- en speelruimte. Deze zijn wat minder kolossaal dan een hok voor binnen. Wil je je konijn veel ruimte geven? Fijn! We hebben grote konijnenkooien en ook dubbele kooien met 2 verdiepingen.

Dierenwinkel ZOO&ZO

ZOO&ZO is de grootste dierenwinkel van Ede en omstreken! Een bijzondere dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Wij hebben konijnen, knaagdieren en alles wat nodig is voor een goede verzorging van deze huisdieren. Kom ook langs voor vogels, vissen en alles voor je hond en kat. ZOO&ZO: een warenhuis vol dierenbenodigdheden en gespecialiseerde medewerkers.

Wij geven je graag advies, neem contact op voor direct advies of kom naar de winkel! 

Direct bestellen in onze online dierenwinkel? Afhalen in Ede kan ook!