Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Nachthok & schuilhok

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment nachthokken en schuilhokken voor konijnen. Kom dus zeker eens langs in onze winkel en vraag onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden voor een nachthok en schuilhok voor jouw konijn.

Diverse soorten konijnen nachthokken en schuilhokken

Bij ZOO&ZO hebben wij verschillende maten wat betreft een nachthok en schuilhok voor konijnen. Ook is er keuze uit diverse soorten nachthokken en schuilhokken voor je konijn. Je kunt als nachthok en schuilhok bijvoorbeeld kiezen voor het Trixie Natural Living Huis, verkrijgbaar in verschillende maten. Of kies als nachthok en schuilhok een Knaagdiervilla van Gebr. De Boon. Ook een houten brug kan goed als schuilhok voor konijnen gebruikt worden, bijvoorbeeld de Trixie Brug Groente & Noten. Deze brug is niet alleen een nachthok en schuilhok, maar jouw konijn kan er ook van smikkelen. Een andere optie is de Knaagdierhut van Gebr. De Boon als nachthok en schuilhok voor je konijn. Dit nachthok en schuilhok is gemaakt van hooi. Al onze nachthokken en schuilhokken voor konijnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. We raden altijd aan om jouw nachthok en schuilhok van hout één keer extra in de beits te zetten. Op deze manier heb je extra lang plezier van het nachthok en schuilhok voor je konijn.

Elk konijn één nachthok of schuilhok

Plaats altijd meerdere nachthokken en schuilhokken voor je konijnen in jouw konijnenhok. Per konijn mag je één nachthok en schuilhok rekenen. Dus heb je meerdere konijnen, dan plaats je ook meerdere nachthokken en schuilhokken. Naast een nachthok en schuilhok voor jouw konijn hebben wij alles op het gebied van de verzorging van konijnen. Kom dus zeker eens naar ZOO&ZO om ons uitgebreide assortiment nachthokken en schuilhokken voor konijnen te bekijken! Zo ligt jouw konijn straks ook heerlijk te slapen in zijn of haar nachthok of schuilhok.

Nachthok en schuilhok konijn kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij een nachthok en schuilhok konijnvan de topmerken La Rooy, Trixie en Keddoc. Bij ons slaag je gegarandeerd voor een fijn nachthok en schuilhok voor jouw konijn! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen! Naast een nachthok en schuilhok voor je konijn kun je bij ons ook terecht voor alles rondom de verzorging van jouw konijnen.

Bestel jouw nachthok en schuilhok bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van nachthok en schuilhok konijn vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw nachthok en schuilhok webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw konijnenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw nachthok en schuilhok vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden, van nachthok en schuilhok voor je konijnen tot konijnenrennen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Jouw nachthok en schuilhok konijnnog niet gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment nachthok en schuilhok konijnkun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!