Konijnenhokken

Een konijnenhok voor je konijn. Die moet natuurlijk praktisch én voordelig zijn. Je vindt het online bij ZOO&ZO: mooie hokken en mooie aanbiedingen, ook op Woodland en Ferplast konijnenhokken. Wil je een hok van hout of kunststof? Een konijnenhok voor buiten of liever een mooi binnenhok? De filters helpen je bij je keuze.

Konijnenhok kopen? Alle konijnenhokken bezorgen wij GRATIS vanaf 50 euro!

               

  

per pagina

Konijnenhok modellen

Welk konijnenhok je ook wilt kopen voor je konijn, onze hokken zijn stijlvol, solide en netjes afgewerkt. We hebben vele modellen op voorraad, die je eenvoudig online kunt kopen.

Keuzes in konijnenhokken:

  • Konijnenhok buiten of binnen
  • Een dubbel hok met onderren of een groot konijnenhok met buitenren
  • Konijnenhok met nachthok? Bijna al onze konijnenhokken hebben minimaal 1 nachthok
  • Konijnenhok voor 1 of 2 konijnen en met 1 of 2 verdiepingen
  • Zoek je een kunststof konijnenhok of een houten buitenhok? 
  • Konijnenhokken van bekende merken zoals Ferplast, Woodland en Savic

Binnen en buitenhokken

Konijnenhokken buiten hebben wij in hout of kunststof. De meeste konijnenhokken zijn voorzien van een nachthok en een schuiflade om het schoonmaken te vereenvoudigen. Een buitenhok met konijnenren zorgt voor meer bewegingsruimte, een aanrader voor een gezond konijn. 

Wil je je konijnen binnen houden? Bekijk onze konijnenhokken voor binnen en onze konijnenkooien.

Kunststof konijnenhok of hout

Een houten konijnenhok is van hoge kwaliteit. De houten konijnenverblijven voor buiten zijn stoere en zeer solide hokken, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ons advies is om het hout om de paar jaar een nieuwe laag natuurlijke beits te geven.

Kunststof konijnenhokken zijn er tegenwoordig ook. Deze Ferplast Grand Lodge bijvoorbeeld: een zeer compleet kunststof konijnenhok dat geen onderhoud nodig heeft.

Konijnenhokken Ferplast Woodland Savic

Ferplast en Woodland zijn onze meest verkochte merken. Ferplast konijnenhokken: een prachtige collectie van buitenhokken. Neem de Grand Lodge konijnenhokken: een luxe kunststof cottage voor je konijn! De binnenverblijven van Ferplast zijn kunststof konijnenkooien en hokken met 1 of 2 verdiepingen.

Een Woodland konijnenhok is een houten konijnenhok. We hebben verschillende modellen voor een of twee konijnen.
Onze merken, een selectie:

Konijnenhok kopen

Konijnenhok kopen? Alle konijnenhokken bestel je in onze online dierenwinkel & webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bezorgen is GRATIS (bij bestellingen boven de 50,-).

Alle konijnenhokken worden geleverd als bouwpakket en zijn met bijgeleverde instructie eenvoudig te monteren. Staan er accessoires afgebeeld bij de knaagdierenkooi van je keuze? Dan is de prijs inclusief deze accessoires.

Wij hebben ook een ruim assortiment in konijnenvoer, knaagdiersnacks, bodembedekking, voerbakken, waterflessen en overige accessoires.

Onze dierenwinkel in Ede

Kom ook naar onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.

Direct bestellen in onze online dierenwinkel? Afhalen in Ede kan ook!