Ferplast Konijnenhok Grand Lodge 140 Plus is een verblijf geschikt voor zowel binnen als buiten... Lees meer

Ferplast Konijnenhok Grand Lodge 140 Plus

Voor 13.00 besteld, morgen in huis (speciaal transport)
Verzendkosten € 9,95 binnen Nederland

199,00 306,50

Ferplast Konijnenhok Grand Lodge 140 Plus is een verblijf geschikt voor zowel binnen als buiten en biedt een grote leefomgeving voor konijnen en cavia's.

Doordat het konijnenhok beschikt over 2 verdiepingen kan uw diertje zich heerlijk vermaken in het hok en heeft het voldoende ruimte om te bewegen! De eerste verdieping is ideaal om te slapen, het heeft een comfortabel nachthok met houten elementen. In het lagere gedeelte van het hok heeft uw dier de gelegenheid om te eten, te drinken en te spelen. Dankzij het deurtje wat beneden open kan, heeft uw dier (wanneer u hiervoor de mogelijkheid hebt) de gelegenheid om buiten het hok rond te rennen. Bijvoorbeeld op uw veranda, in uw tuin of met een ren eraan vast.

Het hok beschikt over een dak wat volledig geopend kan worden. Daarnaast heeft het een uitschuifbare lade en diverse deurtjes. Hierdoor is de Grand Lodge 140 Plus gemakkelijk schoon te maken.

Het hok is gemaakt van stevig kunststof en is compleet met accessoires. De accessoires die bij het hok zijn inbegrepen zijn:

  • Hooiruif
  • Voerbak
  • Drinkfles
  • Trap

Afmeting: L 134cm x B 73cm x H 117cm

 

Een bijhorend artikel is de "Protective Roller" voor de Grand Lodge. Met dit transparante oprolbare "gordijn" van PVC kunt u bepaalde gebieden van het konijnenhok afdekken. Het beschermt uw konijn tegen kou en tocht. De Protective Roller past perfect op de Ferplast Grand Lodge.

Ook is de "Ferplast Dak Isolatie Grand Lodge" is een bijhorend beschermend product. Deze isolatie voor het dak is ideaal wanneer u het hok buiten heeft staan om zo het dak beter te beschermen in de zomer en in de winter.

Accessoires

1 x Protective Roller Grand Lodge
35,00 p/stk
1 x Ferplast Dak Isolatie Grand Lodge
44,00 p/stk

Product specificaties

Merk:Ferplast
Inclusief :Drinkfles, voerbakje, ladders en hooiruif
Met nachthok :Ja
Met ren :Nee
Aantal verdiepingen :2
Materiaal hok :Kunststof
Afmeting hok :134 x 73 cm x 117 cm
Kleur :Wit, Grijs
Referentie:57087900
EAN:8010690111711
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie