Konijnenhok Berlin Het houten konijnenhok Berlin is een mooi konijnenhok, inclusief plastic... Lees meer

Keddoc Konijnenhok Berlin

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel

99,95 124,95

Konijnenhok Berlin

Het houten konijnenhok Berlin is een mooi konijnenhok, inclusief plastic lade, nachtverblijf en ren. Geschikt voor maximaal 2 konijnen. De lade is handig voor het schoonmaken van het konijnenverblijf. Het dak van het konijnenhok is via de bovenkant en d.m.v. het deurtje aan de voorkant te openen. Ook zit er een deurtje in de ren.

Dit hok is voorzien van een nachtverblijf of slaaphok voor de konijnen. De konijnen kunnen naar de ren beneden lopen met behulp van het trappetje. Ook is het mogelijk om het bovenste gedeelte af te sluiten.

Het konijnenhok heeft de onderstaande afmetingen(LxBxH):

111 x 45 x 78 cm

Het nachtverblijf heeft de afmetingen: 37 x 40 cm

* Dit zijn de uiterste maten, inclusief het uitstekende dak-gedeelte. Er is geen bodemplaat verkrijgbaar. Het hok kan het beste op de stenen geplaatst worden.

Dit konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke beschrijving en alle benodigde onderdelen (inclusief schroevenset.)

Voor alle houten hokken wordt aangeraden ze bij aankoop een keer te beitsen en dit vervolgens jaarlijks te doen, voor gemakkelijker onderhoud en een langere levensduur van het hok. 

Product specificaties

Merk:Keddoc
Met nachthok :Ja
Met ren :Nee
Aantal verdiepingen :2
Materiaal :Hout
Referentie:90606
EAN:8718144906066
Schrijf een product review
star
star
star
star
star
Gonny N16-10-2017

Leuk konijenhok

"Wat een leuk konijnenhok. Mooie kleurstelling en makkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd, de volgende dag al in huis!!"

Schrijf uw recensie