Keddoc Konijnenhok Rome Het houten konijnenhok Rome is een mooi konijnenhok inclusief metalen... Lees meer

Keddoc Konijnenhok Rome

10 a 15 werkdagen levertijd
Mits voorradig bij de leverancier

99,95 119,95

Keddoc Konijnenhok Rome

Het houten konijnenhok Rome is een mooi konijnenhok inclusief metalen lade, nachtverblijf en ren.
Wanneer er een extra ren omheen wordt geplaatst is het hok geschikt voor 2 konijnen.
De lade is handig voor het schoonmaken van het konijnenverblijf. Het dak van het konijnenhok is via de bovenkant en d.m.v. de deurtjes aan de voorkant te openen.

Dit hok is voorzien van een nachtverblijf of slaaphok voor de konijnen. De konijnen kunnen naar de ren beneden lopen met behulp van het trappetje. Ook is het mogelijk om het nachtverblijf af te sluiten.

Het konijnenhok heeft de onderstaande afmetingen:
155 cm (L) x 53 cm (B) x 70 cm (H)
* Dit zijn de uiterste maten, inclusief het uitstekende dakgedeelte en de ren.

De ren heeft een lengte van 85cm en de hoogte onder het nachtverblijf is 26 cm. Dit konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke beschrijving en alle benodigde onderdelen (inclusief schroevenset).

Voor alle houten hokken wordt aangeraden om ze bij aankoop een keer te beitsen en dit vervolgens jaarlijks te doen, voor gemakkelijker onderhoud en een langere levensduur van het hok. 

Product specificaties

Merk:Keddoc
Met nachthok :Ja
Met ren :Ja
Aantal verdiepingen :2
Materiaal :Hout
Referentie:90607
EAN:8718144906073
Schrijf een product review
star
star
star
star
star
Angela C19-02-2021

Konijnenhok Rome

"Mooi hok, niet moeilijk in elkaar te zetten. Kleur komt niet overeen zoals op foto en op de foto oogt het hok vele malen groter. Dat is niet het geval in het echt. Hok is erg klein. Inderdaad meer geschikt voor slechts 1 konijn. "

star
star
star
star
star
Linda18-09-2017

Klein hok

"Niet goed gelezen in de beschrijving, maar na in elkaar zetten, was hij echt veel te klein voor mijn 2 konijnen. Er kunnen misschien 2 dwergjes in of 1 middelgroot konijn. De twee sterren zijn voor het uiterlijk, want het hok is wel erg mooi"

star
star
star
star
star
Judith P19-08-2017

Klein

"Het is een heel erg klein binnenhok! Miskoop!"

star
star
star
star
star
Kim18-08-2017

Konijn hok

"De konijnen hok valt heel erg tegen . Helaas een mis koop
Geen aanrader veelste laag heel dun hout . "

star
star
star
star
star
Celine17-08-2017

Konijnenhok

"Er staat op de beschrijving dat het 25 mituutjes werk is om het konijnenhok op te bouwen. Maar we zijn er helaas 3 uur aan bezig geweest. omdat het allemaal niet juist paste. We hebben dingen nog zelf vast moeten schroeven en scharnieren nog los moeten halen en anders moeten plaasten. Het hok is gewoon niet logisch in elkaar gezet. Waarschijnlijk was dit een fabrieksfout. Maar de optie om het hok terug te sturen hadden we niet omdat we het met spoed nodig hadden vandaar dat we het zelf opgelost hebben.. We hebben het hok na flink klussen wel in elkaar gekregen. Het hok ziet er wel mooi uit als het hok in elkaar staat. Maar handig is het niet.

Opzich wel tevreden met het hok van hoe het hok eruit ziet. Heb dit hok ook vooral gekocht omdat het een vrij goedkoop hok is. Maar de volgende keer zal ik toch voor een beter kwaliteits hok gaan...
"

star
star
star
star
star
Amber03-08-2017

Hok

"Mooi hok! Alleen jammer dat de ren geen deurtje heeft om open te maken"

star
star
star
star
star
ria v28-06-2016

konijnenhok

"deze heb ik via jullie gekocht vind hem niet handig met schoonmaken,de rommel komt in de kieren van de bak,de bak is te laag,voor mijn is deze de miskoop.helaas."

star
star
star
star
star
Marit30-05-2016

Wauw!!

"Dit os het mooiste hok ever!!"

Schrijf uw recensie