Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnenkooi

Ben je op zoek naar een konijnenkooi voor binnen? De meeste merken hebben wij op voorraad zoals een Ferplast konijnenkooi of een konijnenverblijf van Savic.

Konijnenkooi voor binnen

Ben je op zoek naar een konijnenkooi voor binnen? Wij hebben de juiste kooi voor jouw konijn. Een konijnenkooi voor binnen bestaat meestal uit een bak met tralies aan de zijkanten en bovenkant. Door de hoge randen van de konijnenkooi blijft de bodembedekking netjes in de kooi van je konijn. Vaak open je de konijnenkooi aan de bovenkant of zijkant. Wanneer je de kooi van je konijn aan de bovenkant moet openen zal jouw konijn niet snel ontsnappen. Maar het openen van de zijkant van de konijnenkooi vindt een konijn minder bedreigend. En gun je jouw konijn de vrijheid van de woonkamer, dan kan hij sneller terug in zijn konijnenkooi springen. Iets om rekening mee te houden in de keuze van je konijnenkooi dus. Wil je jouw konijn niet door je huis laten rennen, schaf dan een konijnenren aan. De ren maak je gemakkelijk vast aan de konijnenkooi. Zo heeft jouw konijn lekker de ruimte naast de kooi. Konijnen zijn prooidieren en daarom is een nachthok in de kooi van je konijn prettig voor hem/haar. Bij sommige konijnenkooien zit het nachthok al ingebouwd. Vaak zitten daarnaast meerdere accessoires bij de konijnenkooi inbegrepen.

De beste konijnenkooi

Welke konijnenkooi het beste is voor jou en jouw konijnen hangt af van een paar factoren. Stel jezelf eerst de volgende vragen:

Wil ik de konijnen binnen of buiten houden?

Hoeveel konijnen komen er in de konijnenkooi?

Hoeveel ruimte heb ik voor de kooi voor konijnen?

Welke ondergrond krijgt de konijnenkooi?

Hierna kun je een keuze maken voor de kooi voor konijnen. Wil je een konijnenkooi van kunststof of een houten konijnenhok? Komen de konijnen binnen in een konijnenkooi? En welke kooi voor konijnen vind ik mooi? Er is veel te kiezen op het gebied van konijnenkooien. Het materiaal en de kleur van de konijnenkooi zijn bepalend voor jouw keuze.

Een konijnenhok voor buiten

Twijfel je tussen een kooi of een hok? We hebben ook konijnenhokken voor binnen. Of wil je jouw konijnen liever buiten houden? Dan kun je beter voor een konijnenhok in plaats van een konijnenkooi kiezen. Bij ZOO&ZO hebben wij naast konijnenkooien een ruim assortiment konijnenhokken. Last van keuzestress? Vraag onze medewerkers gerust om advies voor de beste keuze in een konijnenkooi of konijnenhok. Je zult bij ons gegarandeerd slagen voor een kooi voor jouw konijn of konijnenhok.

De aankleding van de konijnenkooi

Naast een konijnenkooi heb je allerlei accessoires nodig. In de kooi voor je konijn plaats je natuurlijk een voerbak en drinkfles. Maar ook een konijnentoilet is handig in de konijnenkooi. En vanzelfsprekend heb je bodembedekking nodig in de kooi van je konijn. Zorg in de konijnenkooi ook altijd voor genoeg knaagmogelijkheden. Vanzelfsprekend hebben wij alles voor in de konijnenkooi bij ZOO&ZO. Ook voor alles rondom de verzorging van jouw konijnen kun je bij ons terecht!

Konijnenkooi kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij een konijnenkooi van de topmerken Ferplast en Savic. Bij ons slaag je gegarandeerd voor een kooi voor jouw konijn! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Bestel jouw konijnenkooi bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van een konijnenkooi vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw konijnenkooi webshop. Bij besteding vanaf €50,- wordt de konijnenkooi namelijk al gratis verzonden! Bestel de kooi voor je konijn vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden, konijnenkooi tot konijnenren koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Jouw kooi voor konijnen nog niet gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment konijnenkooi kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!