Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Konijnenkooi

Een konijnenkooi kopen? Bij ZOO&ZO kies je uit meer dan 30 kooien voor je konijn. Ook Ferplast konijnenkooien!

Kies je de goedkoopste of de mooiste kooi voor jouw konijn? Alle konijnenkooien bestel je in onze online dierenwinkel tegen zeer voordelige prijzen, ook aanbiedingen. Je kunt kiezen voor afhalen in onze winkel óf voor thuisbezorgen (GRATIS bij bestellingen boven de €50,-).

Meer
per pagina

Kies je konijnenkooi

Ben je op zoek naar een konijnenkooi voor binnen? De meeste merken hebben wij op voorraad zoals een Ferplast konijnenkooi, of een konijnenverblijf van Savic, Voltrega en MPS.

Afgebeelde accessoires, zoals ladders en drinkbakjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Twijfel je tussen een kooi of een hok? We hebben ook konijnenhokken voor binnen.

Konijnenkooi kopen

De mooiste kooi voor je konijn: bestel veilig en gemakkelijk online! GRATIS thuisbezorgd bij orders boven de 50,-

Of kom je online bestelling afhalen in onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.

Konijnenkooien en meer...

Wij hebben ook een ruim assortiment in konijnenvoer, knaagdiersnacks, bodembedekking, voerbakkenwaterflessen en overige knaagdier speelgoed.

Onze dierenwinkel in Ede

Kom ook naar onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 5000m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.

Heb je advies nodig over het kiezen van de juiste kooi? Neemt u gerust contact met ons op!

In onze dierenwinkel online bestellen? Afhalen in Ede kan ook!