Ferplast Cavia- / Konijnenkooi Maxi Duna Multy  Ferplast Cavia- / Konijnenkooi Maxi Duna Multy... Lees meer

Ferplast Cavia- / Konijnenkooi Maxi Duna Multy

5 tot 10 werkdagen levertijd*
Alleen online te bestellen

74,00 95,50

Ferplast Cavia- / Konijnenkooi Maxi Duna Multy 

Ferplast Cavia- / Konijnenkooi Maxi Duna Multy is een zeer ruime, eenvoudige caviakooi of konijnenkooi voor cavia's en konijnen. Het dak is transparant met luchtgaatjes erin. de kooi kan aan de bovenkant open gemaakt worden. De onderkant van de kooi kunt u eraf halen zodat deze gemakkelijk schoon gemaakt kan worden.

De afmeting is: 99x51,5x36cm

De drinkflessen die bij deze kooi horen zijn de sippy's. Deze zijn te bevestigen doormiddel van zuignapjes. 

* Deze kooi is verkrijgbaar in verschillende kleuren (Blauwe en witte onderbak). Heeft u een voorkeur voor een kleur kan u dit in het winkelwagentje aangeven. Let op: niet altijd zijn alle kleuren voorradig. 

Dit product is breekbaar en om het intact bij u thuis te krijgen, zijn wij genoodzaakt om het product met 'veilig transport' te verzenden. Hier zitten helaas extra kosten aan verbonden. U kunt er ook voor kiezen om het product (gratis) op te halen in Ede. 

Accessoires

1 x Ferplast Drinkfles Sippy
5,95 p/stk

Product specificaties

Merk:Ferplast
Aantal verdiepingen :1
Geschikt voor :Cavia, Dwerghamster, Hamster
Afmeting hok :99 x 51,5 x 36 cm
Kleur :Blauw
Materiaal hok :Kunststof
Inclusief :Uitneembare Plastic bodembak
Referentie:57033499
EAN:8010690091020
Schrijf een product review
star
star
star
star
star
Lindy O20-10-2017

Niet voor cavia's, konijnen. Prima voor hamsters of als ziekenbo

"Absoluut ongeschikt als cavia/konijnekooi! Dit zijn dieren die groot uit kunnen vallen en veel meer ruimte nodig hebben dan men denkt! (denk aan grote konijnenrassen etc.) Doe daar alstublieft goed onderzoek naar, mensen, ook voor het welzijn van uw dieren. Plus volgens de beschrijving is het voor een konijn geschikt, wat net als cavia's sociale dieren zijn, dus heel erg baat hebben bij een maatje.

Waarom dan toch 4 sterren?

Allereerst: De kwaliteit van het plastic is stevig, alles sluit goed op elkaar aan, leuk dat ze in meerdere kleuren komen. Plus, dit is een droomkooi voor hamsters.
Hamsters zijn niet de beste klimmers, ze kunnen het wel, maar grondoppervlak is belangrijker dan hoogte voor hen. Ook graven vinden zij heel prettig, en in deze duna kan een behoorlijk diepe laag. En ook nog es geen rommel wat buiten de kooi valt. Dit grote formaat is prima geschikt voor een Syrische hamster (voor wie 90% van kooien die je kan kopen al helemaal zwaar ongeschikt zijn.) en zelfs een dwergje of een klein groepje robo's/Belli's kan hierin gehouden worden.
Ruime mogelijkheden de kooi naar smaak in te richten voor een hamster, enig nadeel is als je er een syrtje in wilt houden, is dat de loopwielen van 20 CM en boven lastig passen, maar dit kan worden opgelost door op die plek geen of zeer weinig bedding te leggen.

Ook als kraamkamer/ziekenboeg voor ratteneigenaren kan een hok als dit uitkomst bieden. Als een rat onder narcose is geweest en niet direct mag klimmen bijvoorbeeld, of een mama rat met kleine ukjes die door de tralies heen kunnen vallen.

Kortom, een kooi met veel mogelijkheden voor dieren anders dan konijnen en grote knaagdieren.

"

Schrijf uw recensie