Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Konijnenren

Op zoek naar een houten buitenren? Of een inklapbare konijnenren? Bij ons slaag je gegarandeerd voor de juiste konijnenren. Dan kan jouw konijn straks heerlijk relaxen in zijn ren voor konijnen.

Een konijnenren voor extra ruimte

Gun jouw konijnen lekker de ruimte in een ren voor konijnen. Een mooie konijnenren geeft jouw konijn lekker veel ruimte. Bij ZOO&ZO hebben wij een groot assortiment rennen voor konijnen in diverse soorten en maten. Een konijnenren is de perfecte aanvulling op het vaste konijnenhok van jouw konijn. Ook biedt een konijnenren je konijn extra vrijheid wanneer dat jou uitkomt. Een konijnenren voor binnen of een ren voor buiten? Beide kan! Kies je een metalen konijnenren dan kun je deze binnen én buiten gebruiken. Veel van onze metalen konijnenrennen zijn inklapbaar, handig! Deze rennen zijn opgebouwd uit losse panelen, om de ruimte optimaal te kunnen benutten. Ook berg je de konijnenren zo gemakkelijk weer op.

Een konijnenren voor binnen

Wil je je vloer beschermen? Dan is een konijnenren met bodem een goede keuze! Zeker op zonnige zomerdagen is een overdekte konijnenren ideaal. Een konijnenren met dak of een konijnenren met zonnescherm kan écht het verschil maken. Bijkomend voordeel: een konijnenren is altijd hoog, maar een overdekte ren voor konijnen biedt daarnaast bescherming voor gevaren van buitenaf. Zeker met andere huisdieren in de omgeving is een overdekte konijnenren een must!

Een konijnenren voor buiten

Heb je ruimte in de tuin voor een permanente, grote konijnenren? Dan is investeren in een mooie, robuuste konijnenren van hout wellicht een idee voor jou! Een houten konijnenren staat niet alleen stevig, maar kan een echte aanwinst zijn voor je tuin én je konijn. Zo kun je jouw konijnenhok uitbreiden met een ren voor jouw konijn voor veel buitenspeelplezier.

Ons ruime assortiment konijnenrennen

ZOO&ZO heeft een grote collectie van diverse royale rennen voor je konijn. Of je nu op zoek bent naar een kleine konijnenren voor binnen of een grote konijnenren voor buiten, bij ons vind je de ideale ren voor je konijn! Je slaagt bij ons onder andere voor een:

  • Trixie konijnenren
  • Adori konijnenren
  • Konijnenren hout
  • Konijnenren metaal (panelenren konijn)
  • Binnenren konijn
  • Buitenren konijn
  • Konijnenren met dak
  • Afdeknet konijnenren

...En meer!

Heb je advies nodig voor de juiste konijnenren? Vraag ons gerust naar de perfecte ren voor een konijn. Onze deskundige dierenspecialisten helpen je graag verder aan de juiste konijnenren! Tip: met een konijnenhok met ren sla je twee vliegen in één klap!

Alles voor jouw konijn bij ZOO&ZO

Je wilt alleen het allerbeste voor je konijn, dat begrijpen we bij ZOO&ZO! Naast een ruim assortiment konijnenrennen vind je daarom alles voor de verzorging van jouw konijn. Van een diepgaand assortiment hoogwaardig konijnenvoer tot de origineelste konijnenspeeltjes en velerlei uiteenlopende konijnenaccessoires.

Konijnenren kopen? Goed idee! Bestel online bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van een konijnenren vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw konijnenren webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- wordt de ren voor jouw konijn namelijk al gratis verzonden! En bestel je jouw konijnenren voor op werkdagen vóór 17:00 uur dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Bestel de konijnenren vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden, van konijnenren tot konijnenhok koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Jouw ren voor konijnennog niet gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment konijnenrennen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!