Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Konijnenren


Een konijnenren voor buiten of voor binnen. ZOO&ZO heeft genoeg keuze. Wat denk je van een houten buitenren compleet met puntdak? Of een inklapbaar konijnenren of buitenren met dak? Bijzonder praktisch. Voor buiten en binnen.

Konijnenren kopen: Een goede keuze voor een gezond konijn! 

 

   

  

Meer

Konijnenrennen

Een mooie konijnenren geeft je konijntje lekker veel ruimte, voor eindeloos speelplezier. Of je de konijnenren binnen wilt gebruiken of voor een mooie buitenren voor je konijn gaat, maakt niks uit! Je kleine viervoeter zal je hoe dan ook dankbaar zijn!

Voor een konijnenren van premium kwaliteit shop je bij ZOO&ZO. We hebben een groot assortiment rennen voor konijnen en knaagdieren, in diverse soorten en maten, zowel online als in onze 5000 m2 grote dierenwinkel in Ede. Als je online bestelt, profiteer je bij bestellingen vanaf €50,- van gratis verzending. Heel gemakkelijk, maar beleven is veel leuker! Kom snel langs in onze enorme winkel en laat je verrassen.

Huisje, rennetje, beestje...

Een konijnenren is een perfecte aanvulling op het vaste konijnenhok van je beestje. Zo biedt een konijnenren je huisdier extra vrijheid wanneer dat jou uitkomt. Een metalen konijnenren is geschikt voor zowel binnen als buiten. Veel van onze metalen konijnenrennen zijn inklapbaar, doordat ze zijn opgebouwd uit losse panelen. Zo berg je ze even gemakkelijk ook weer op.

Wil je je vloer beschermen? Voor binnen is een konijnenren met bodem dan een goede keuze. Op de zonnige zomerdagen kan een overdekte konijnenren, bijvoorbeeld een konijnenren met dak of een konijnenren met zonnescherm, écht het verschil maken. Bijkomend voordeel: een konijnenren is altijd hoog, maar met een overdekte konijnenren ben je écht zeker dat je beestjes niet naar de verkeerde plekken hupsen en niet bang hoeven te zijn voor gevaren van buitenaf.

Heb je ruimte in de tuin voor een permanente, grote konijnenren? Dan is investeren in een mooie, robuuste konijnenren van hout wellicht een idee voor jou! Een houten konijnenren staat niet alleen stevig, maar kan een echte aanwinst zijn voor je tuin én je diertje.

Ons ruime assortiment konijnenrennen

ZOO&ZO heeft een grote collectie van diverse royale rennen voor je konijn. Of je nu op zoek bent naar een kleine konijnenren voor binnen of een grote konijnenren voor buiten, bij ons vind je de ideale ren voor ieder huishouden. Je slaagt bij ons onder andere voor een:

  •          Trixie konijnenren
  •          Adori konijnenren
  •          Konijnenren hout
  •          Konijnenren metaal (panelenren konijn)
  •          Binnenren konijn
  •          Buitenren konijn
  •          Konijnenren met dak
  •          Afdeknet konijnenren

...En meer! Ook voor een ren voor je kleinere knaagdieren ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres. Een aantal van onze rennen zijn geschikt voor konijn en knaagdier, let daarbij wel op de afstand tussen de spijlen of de dichtheid van het gaas. Heb je advies nodig? Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. Onze deskundige dierenspecialisten helpen je graag verder.

Alles voor jouw hupsende kameraadje onder één dak

Je wilt alleen het allerbeste voor je wollige vriendjes, dat begrijpen we bij ZOO&ZO. Bij ons vind je daarom een uitvoerig assortiment met werkelijk alles voor je konijn en knaagdier. Van een diepgaand assortiment hoogwaardig konijnenvoer tot de origineelste konijnenspeeltjes en velerlei uiteenlopende konijnenaccessoires, de echte dierenliefhebber haalt bij ons z’n hart op. Tip: met een konijnenhok met ren sla je twee vliegen in één klap!

Konijnenren kopen? Goed idee! Bestel online bij ZOO&ZO

Klaar om de konijnenren van je dromen te kopen? Je vindt hem bij ZOO&ZO. Over dromen gesproken: in onze enorme showroom in Ede is geen dierendroom te stout! Een bezoekje aan onze winkel is een heel avontuur. Je kunt er een dagvullend programma van maken, maar dat hoeft natuurlijk niet.  Beleef het zelf, en kom langs!

Wil je je nieuwe konijnenren online bestellen? Ook dat is geen probleem. Je ren voor konijnen wordt dezelfde dag verzonden, dus je konijntje beleeft binnen de kortste keren de tijd van z’n leven. Vandaag voor 18:00 uur besteld = morgen in huis, dus bestel je konijnenren vandaag nog!