Konijnenrennen


Een konijnenren voor buiten of voor binnen. ZOO&ZO heeft genoeg keuze. Wat denk je van een houten buitenren compleet met puntdak? Of een inklapbaar konijnenren of buitenren met dak? Bijzonder praktisch. Voor buiten en binnen.

Konijnenren kopen: Een goede keuze voor een gezond konijn! 

 

   

  

Een groot konijnenren, een buitenren voor je konijn of een konijnenhok met ren... ZOO&ZO heeft handige konijnenrennen van topkwaliteit.

Konijnenren voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een handige konijnenren om je konijn in de tuin of in huis los te laten lopen zonder ontsnappen? Of zoek je een ren die u aan het konijnenhok vast kunt zetten om uw konijn meer bewegingsruimte te geven? ZOO&ZO heeft diverse konijnenrennen voor binnen of buiten.

Een draadren voor je konijn is prima voor buiten als buitenren, maar ook geschikt als konijnenren voor binnen.

Wil je liever een konijnenren met hout kopen? Deze zijn ideaal voor buiten, bijvoorbeeld deze Woodland konijnenren voor buiten.

Konijnenrennen en meer

In onze webshop zijn verschillende soorten konijnenrennen verkrijgbaar voor een scherpe prijs! Wanneer uw konijntje gedurende een langere tijd in de ren zit, zorg er dan voor dat er voldoende konijnenvoerhooi en water aanwezig is. Bij de konijnenrennen die bestaan uit 6 panelen is het ook verstandig om een huisje in de ren te plaatsen waar het konijn kan schuilen. Ook zijn er afdeknetten verkrijgbaar tegen honden, katten en/of (roof)vogels.

Konijnenren kopen

Heeft u advies nodig om een juiste keuze te maken in een konijnren? Wij helpen u graag!

Onze dierenwinkel in Ede

Kom ook naar onze prachtige ZOO&ZO winkel in Ede! Een bijzondere én grote dierenwinkel met 4500m2 (!) aan beleving. Een ware dierenwereld met knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en alles voor je hond en kat. Een warenhuis vol dierenbenodigdheden.

In onze dierenwinkel online bestellen? Afhalen in Ede kan ook!