McAdams

McAdams maakt natuurlijk hondenvoer van verse, hele kippen. Veel merken droge hondenvoeding claimen het voer te produceren van verse kippen, vaak worden alleen de karkassen gebruikt die zijn ontdaan van het vlees of vleesmeel. Op de verpakking wordt dit dan aangeduid als "vers bereid"of "gedroogde kip".

McAdams gebruikt Britse scharrelkippen van DEFRA goedgekeurde, ethisch verantwoorde bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn allen vrije uitloop boerderijen waar de zorg voor welzijn op nummer één staat. Ze nemen de hele kip, minus kip, poten en het slachtafval en mengen deze met de beste natuurlijke ingrediënten om een heerlijke, gezonde en voedzame voeding te creëren. Er wordt GEEN gebruik gemaakt van granen en vleesmeel.

Naast de kip is zoete aardappel een belangrijk ingrediënt. Zoete aardappelen zijn rijk aan langzaam vrijkomende koolhydraten, dit zorgt ervoor dat honden zich langer vol voelen en zijn een goede bron van voedingsvezels voor een gezonde darmwerking. Zoete aardappelen bevatten vitamine A, C, B5 en B6 en kalium en magnesium, allen belangrijk voor de gezondheid van de hond.

De voedingen van McAdams bevatten ook fruit en groenten, waaronder zeewier, linzen, yucca, spinazie, tomaten, wortelen, kamille, lavendel, rozemarijn en veenbessen. Cranberries, rijk aan vitamine C, vezels en mangaan zijn goed voor gezonde urinewegen. Zeewier extract is een rijke natuurlijke bron van jodium en ondersteunt het klierstelsel. Wortelen zijn een goede bron van vitamine A en beta-caroteen, dat ondersteunt gezonde heldere en mooie ogen.

Ook bevat McAdams Green Lipped Mussels die rijk zijn aan glucosamine , chondroïtine en mariene lipiden die de gewrichten gezond houden.

De meeste droge brokken zijn geëxtrudeerd, oftewel gekookt bij hoge temperaturen met behulp van stoom en druk. Dit maakt een nette gevormde brok. McAdams is met de hand vervaardigd en anders verhit. Omdat er gebruik gemaakt wordt van hele kippen, wordt ervoor gekozen deze langzaam te garen in ovens. Vervolgens wordt het in stukken gesneden en 3-4 uur in warme lucht gedroogd. Het resultaat is een unieke aromatische brok. Je ruikt het verschil bij het openen van de verpakking!

De brokken van McAdams zijn perfect afgestemd op de behoeften van een hond van elk formaat en in iedere levensfase. Er wordt onderscheid gemaakt in kleine-, middelgrote- en grote rassen. Voor kleine rassen is er een verfijnde brok die makkelijker kauwt en daardoor beter is voor het gebit en de spijsvertering. Voor grote rassen is er een brok die extra Green Lipped Mussel bevat, speciaal voor de botten en gewrichten. Deze voedingen zijn geschikt voor honden van alle leeftijden, van pup tot senior!