Parkietenkooien

Is uw parkiet toe aan een nieuwe parkietenkooi? In onze online webshop beschikken wij over een groot assortiment aan diverse parkietenkooien van hoge kwaliteit!

Tegen een betaalbare prijs kunt u bij ons uw parkietenkooi bestellen en wordt het veilig bij u thuisbezorgd!

Of het nu gaat om een kooi voor uw grasparkiet of voor uw valkparkiet; wij hebben het allemaal! De dikte van de tralies, de tralieafstand en de grootte van de kooi is bepalend welke kooi het beste geschikt is voor uw vogel. Deze informatie vindt u terug bij de productinformatie!

Let op: Tussen de parkietenkooien staan een aantal papegaaienkooien welke ook geschikt zijn voor de grote parkieten!
Daarnaast zijn de meeste parkietenkooien ook geschikt voor agaporniden.

De meeste modellen worden geleverd inclusief zitstokkenvoerbak en waterbak. Een aantal parkietenkooien hebben een dak die opengezet kan worden met bovenop een extra speelplaats. Zo heeft uw parkiet nog extra bewegingsvrijheid!

Om eenvoudig de kooi schoon te maken hebben vrijwel alle kooien een uitneembare schuiflade en de grote parkietenkooien een opvangrand waar het vuil in kan vallen.

Om verveling tegen te gaan hebben wij ruime keuze in snacks en vogelspeelgoed!

Is het voer op, wilt u nieuwe accessoires bestellen of heeft u bodembedekking nodig? Bekijk al deze producten in onze webshop!

Bestel nu veilig en gemakkelijk alle benodigdheden voor uw parkiet! Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Neemt u gerust contact met ons op!