Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Reptielen

Elk reptiel, amfibie of geleedpotige heeft een bepaalde behoefte in ruimte waar rekening mee gehouden dient te worden bij de aanschaf van een verblijf voor jouw koudbloedige vriend!

Sommige reptielen zijn echte klimmers, in dat geval is het een goed idee om te kiezen voor een hoog terrarium, denk hierbij bijvoorbeeld aan de kameleon, of de groene anolis. Er zijn ook soorten die niet tot weinig klimmen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de luipaardgekko of de baardagame. Voor zo’n soort dier is het juist goed om een lager verblijf aan te schaffen die langer is in plaats van hoger, omdat ze het oppervlakte wel benuttigen, maar de hoogte niet.

Meer
per pagina

Ook zijn er dieren die in het water en zowel op het land leven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een waterschildpad, of een Koreaanse vuurbuikpad. Deze dieren hebben een speciaal soort eigen verblijf nodig anders dan bijvoorbeeld bij een Baardagame, die alleen op het land leeft.

Bij ons vind je de mooiste terraria van hoge kwaliteit, en dit voor een aantrekkelijke prijs!
Wij hebben terraria in diverse soorten en maten. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw koudbloedige huisdier een goed verblijf te geven!

Wij hebben terraria van meerdere merken. De merken die wij onder aanbieden zijn :

-       Exo Terra

-       Standaard glasterrarium (Trofis)

-       Biopod

-       Ciano

 

Wil je hulp en advies bij het kiezen van het juiste terrarium voor jouw dier? Wij helpen je graag!

Verkrijgbaar in verschillende soorten:

Glasterrarium
Glasterrarium incl. achterwand
Uitklapbaar nylon gaas terrarium
Faunarium

Een terrariumbak kopen?

Een terrarium bestel je in onze webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard zijn al deze terraria ook verkrijgbaar in onze winkel!

Een terrarium is een breekbaar product en wordt daardoor geleverd via veilig transport. Dit brengt extra kosten met zich mee, in dit geval zijn de kosten voor de verzending €9.95 ongeacht het totaalbedrag van de order.
Afhankelijk van de verpakking van het product wordt een distributiepakket verzonden met Van de Hoef Logistiek of met PostNL extra verzekerd.

Wij hebben ook een ruim assortiment in terrarium voedingterrarium verwarmingterrarium verlichtingluchtbevochtigerswarmtelampenterrarium bodembedekkingterrarium decoratieterrarium kunstplanten en nog veel meer!