Filter op
Klaar
Filter op

Terrarium

Elk reptiel, amfibie of insect heeft bepaalde omgevingsbehoeften en daarom ook een voorkeur voor een bepaald type terrarium! 

Sommige reptielen zijn echte klimmers, deze klimmers voelen zich thuis in een hoog terrarium. Een waterschildpadden daarentegen, leeft bijvoorbeeld zowel op land als in het water en hebben ook weer een ander soort terrarium nodig waarbij dit mogelijk is. 

Bij ons vind je de mooiste terraria van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. De terraria zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en afmetingen. Wij hebben een ruim assortiment, waarin ook het bekende merk Exo Terra niet ontbreekt!

Wil je hulp en advies bij het kiezen van het juiste terrarium voor jouw dier? Wij helpen je graag!

per pagina

Elk reptiel, amfibie of insect heeft een bepaalde behoefte waar rekening mee gehouden moet worden wanneer jij kiest om een terrarium te kopen.

Sommige reptielen zijn echte klimmers en dan is het goed als je kiest voor een hoog terrarium.
Maar zoals waterschildpadden leven zowel op land als in het water en hebben weer een ander soort terrarium nodig dan een baardagaam welke alleen op het land leeft.

Bij ons vind je de mooiste terraria van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. De terraria zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Wij hebben een ruim assortiment, ook in het bekende merk Exo Terra.

Wil je hulp en advies bij het kiezen van het juiste terrarium voor jouw dier? Wij helpen je graag!

Verkrijgbaar in verschillende soorten:

✓ Glasterrarium
✓ Glasterrarium incl. achterwand
✓ Uitklapbaar nylon gaas terrarium
✓ Faunarium
✓ Woestijn Habitat Kit
✓ Regenwoud Habitat Kit

Een terrarium kopen?

Een terrarium bestel je in onze webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard zijn al deze terraria ook verkrijgbaar in onze winkel!

Een terrarium is een breekbaar product en heeft daardoor veilig transport nodig. Dit brengt extra kosten met zich mee. In dit geval zijn de kosten voor de verzending €9.95, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling.
Afhankelijk van de verpakking van het product wordt een distributiepakket verzonden met Van de Hoef Logistiek of met PostNL extra verzekerd.

Wij hebben ook een ruim assortiment in terrariumvoeding, terrarium verwarming, terrarium verlichting, luchtbevochtigers, warmtelampen, terrarium bodembedekking, terrarium decoratieterrarium kunstplanten en nog veel meer!