Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Terrarium

Elk reptiel, amfibie of insect heeft bepaalde omgevingsbehoeften en daarom ook een voorkeur voor een bepaald type terrarium! 

Sommige reptielen zijn echte klimmers, deze klimmers voelen zich thuis in een hoog terrarium. Een waterschildpadden daarentegen, leeft bijvoorbeeld zowel op land als in het water en hebben ook weer een ander soort terrarium nodig waarbij dit mogelijk is. 

Bij ons vind je de mooiste terraria van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. De terraria zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en afmetingen. Wij hebben een ruim assortiment, waarin ook het bekende merk Exo Terra niet ontbreekt!

Wil je hulp en advies bij het kiezen van het juiste terrarium voor jouw dier? Wij helpen je graag!

per pagina

Terrarium

Een goed ingericht terrarium is de basis voor jouw koudbloedige vriend. Of dat nou een reptiel, amfibie of geleedpotige is, ieder dier heeft zijn eigen verblijfsbehoeften. En vanzelfsprekend wil je graag zijn natuurlijke habitat zo goed mogelijk nabootsen in jouw terrarium. Wij geven je graag wat tips!

Sommige reptielen zijn echte klimmers, dan kies je het liefst voor een hoog terrarium. Voorbeelden van reptielen waarbij dit wenselijk is zijn de kameleon en de groene anolis. Er zijn ook soorten welke niet tot weinig klimmen, bijvoorbeeld de luipaardgekko of de baardagaam. Voor deze dieren schaf je juist een langer terrarium aan, zodat ze flink kunnen rondkruipen.

Daarnaast heb je natuurlijk dieren die zowel in het water als op het land leven. Denk aan de waterschildpad of de Koreaanse vuurbuikpad. Deze dieren hebben een terrarium nodig waarbij ze lekker in het water kunnen dobberen en op het land rond kunnen banjeren.

Verdiep je dus eerst in het reptiel wat je wilt gaan aanschaffen, voordat je zomaar een terrarium koopt.

Bij ons vind je de mooiste terraria van hoge kwaliteit én voor een aantrekkelijke prijs! 
Wij hebben terraria in diverse soorten en maten. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw koudbloedige huisdier een goed verblijf te geven!

De merken terraria die wij onder andere aanbieden zijn:

  •          Exo Terra
  •          Standaard glasterrarium (Trofis)
  •          Biopod
  •          Ciano

Wil je hulp en advies bij het kiezen van het juiste terrarium voor jouw huisdier? Wij helpen je graag!

Verkrijgbaar in verschillende soorten:

✓ Glasterrarium
Glasterrarium incl. achterwand
Uitklapbaar nylon gaas terrarium
Faunarium

Een terrariumbak kopen?

Een terrarium bestel je in onze webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard zijn al deze terraria ook verkrijgbaar in onze winkel!

Een terrarium is een breekbaar product en wordt daardoor geleverd via een veilig transport. Dit brengt uiteraard wat extra kosten met zich mee. De kosten voor de verzending zijn €9.95, ongeacht het totaalbedrag van de bestelling. Afhankelijk van de verpakking van het product wordt een distributiepakket verzonden via Van de Hoef Logistiek of met PostNL extra verzekerd.

Wij hebben ook een ruim assortiment in terrariumvoedingterrarium verwarmingterrarium verlichtingluchtbevochtigerswarmtelampenterrarium bodembedekkingterrarium decoratieterrarium kunstplanten en nog veel meer!

Maar om het echt te beleven moet je eens langs komen in onze fysieke winkel in Ede! ZOO&ZO is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland en biedt 5000 m2voor echte dierenliefhebbers! Zo hebben wij op onze begane grond álles voor onze honden- en kattenvrienden, prachtige vogels & een knaagdierenhoek. En vanzelfsprekend een waanzinnige terrarium & aquariumafdeling met ook van alles voor jouw vijver.

Maar er is meer! Op onze eerste verdieping halen paardenliefhebbers hun hart op bij onze ruiterafdeling en we hebben een zeer uitgebreide hengelsportafdeling én prachtige outdoor artikelen. Na al dit moois trek gekregen? Heerlijk lunchen doe je in onze Lunchroom Lorentzo! En of het nog niet genoeg is bieden we ook nog een inpandige dierenartspraktijk!

Enthousiast geworden? Kom gezellig eens langs bij ZOO&ZO in Ede!