Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Voer- & waterbakken

Terrarium voerbakken & waterbakken

Voerbakken en waterbakken zijn noodzakelijke benodigdheden van je terrarium inrichting. Het worden ook wel voerschalen en waterschalen genoemd. Het zijn handige vaste drink- en voerplaatsen, essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van je reptiel. 

Voordelen van terrarium schalen

Een voerschaal of waterschaal zijn vaak zeer stabiel en zo moeilijk omver te werpen door grotere reptielen. Veel schalen zijn behandeld om de ontwikkeling van schadelijke bacteriën te verhinderen en het reinigen gemakkelijker te maken. De waterschalen kunnen daarnaast ook gebruikt worden om in te badderen.

Terrarium accessoires

Naast dat deze schalen voor voer en water zeer functioneel zijn, dragen ze ook bij aan een mooie inrichting van je terrarium. De voerschalen en waterschalen hebben vaak een natuurlijke uitstraling. Denk aan een rotsachtig uiterlijk qua structuur en kleur. Een stenen voerbak of stenen waterbak helpt jouw reptiel te genieten in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Koop jouw terrarium drinkbak of voerbak voordelig bij ZOO&ZO

Welke drinkbak of voerbak je ook zoekt, bij ZOO&ZO vind je jouw terrariumaccessoires voor een voordelige prijs! Terrarium drinkbakken en voerbakken vind je bij ZOO&ZO in diverse prijsklassen, voor ieder terrarium is er de juiste schaal of bak te krijgen. Neem een kijkje in onze webshop voor de mooiste terrarium drinkbakken of voerbakken of breng eens een bezoekje aan ZOO&ZO dierenwinkel in Ede. Want naast de mooiste terrarium drinkbakken en voerbakken vind je bij ons alles op het gebied van terraria. Natuurlijk kun je bij ons ook online shoppen, je bestelt de terrariumschaal van jouw keuze veilig en voordelig in onze webshop. En extra leuk, vanaf €50,- verzenden wij gratis! 

Meer informatie over terrarium bakken of schalen? Vraag het ZOO&ZO!

Een terrarium inrichten doe je met liefde en geduld. Je bouwt alles langzaam op totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Dat snappen wij bij ZOO&ZO en helpen jou daarom graag dit resultaat (en méér) te bereiken! De keuze in terrarium decoratie en terraria is daarom ook enorm bij ZOO&ZO. Dus niet alleen voor een goede voerschaal of drinkschaal ben je bij ons aan het juiste adres, je kunt naar hartenlust je terrarium inrichten met onze terrariumspullen. Twijfel je over de keuze van het terrarium drinkbak of voerbak? Vraag het onze terrariumspecialisten gerust! Jouw vragen of opmerkingen over terrariumschalen kun je ons (tijdens openingstijden) stellen op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag aan een prachtig ingericht terrarium!