Controllers

Terrarium controllers zijn elektronische voorschakelapparaten. Een terrarium controller is ideaal om het gewenste klimaat in jouw terrarium te bereiken. Met een terrarium controller is het klimaat voor reptielen en amfibieën altijd perfect afgestemd. Je kunt de controller voor terraria instellen zodat het natuurlijke klimaat goed wordt nagebootst voor jouw reptielen en amfibieën. Met een terrarium controller kan dit veel secuurder dan met een thermostaat. Je kunt de controller voor terraria exact zo instellen wanneer jij wilt dat de lampen of de beregening aan of uit gaat. Mocht een lamp in het terrarium defect zijn, dan zal de terrarium controller deze zelf uitschakelen. De meeste spanningsapparaten blijven bij een defecte lamp actief, wat brandgevaar kan opleveren. Een terrarium controller is om diverse redenen dus absoluut aan te raden in een terrarium. Bij ZOO&ZO hebben wij de beste terrarium controllers voor jou in ons assortiment!

Terrarium controllers van Hobby

Een aantal terrarium controllers in ons assortiment is van het mooie merk Hobby. Neem bijvoorbeeld de Hobby Terrano Biotherm Eco: een microprocessor-gestuurde temperatuur regelaar met omkeerfunctie voor het verwarmen/koelen, nachtverlaging van de temperatuur en een visueel alarm. Dankzij de led indicator kun je perfect de activiteit van de verwarmings/koel-apparatuur bijhouden. Ook zijn de temperatuursensoren uitgevoerd met een USB verbinding waardoor deze makkelijk te vervangen is bij een breuk of kortsluiting. Naast de Hobby Terrano Biotherm Eco vind je bij ons de Hobby Terrano Humidity Control: een vochtigheidsregelaar met nachtverlaging en een visueel alarm. Ook deze terrarium controller is uitgevoerd met led indicator en USB aansluiting. Neem een kijkje in ons assortiment voor meer terrarium controllers van Hobby.

Exo Terra Monsoon beregeningssysteem

Onder een terrarium controller verstaan we ook een beregeningssysteem. Met een beregeningssysteem kun je jouw terrarium beregenen zonder jouw reptielen of amfibieën te verstoren. Neem bijvoorbeeld het Exo Terra Monsoon Beregeningssysteem met afstandbediening. Doordat je dit beregeningssysysteem via een afstandsbediening kunt bedienen zal je stress bij reptielen en amfibieën voorkomen. De luchtvochtigheid in jouw terrarium blijft met een beregeningssysteem perfect in balans.

Diverse soorten voordelige terrarium controllers

Zoals je ziet vind je in het assortiment van ZOO&ZO diverse terrarium controllers van topmerken. Wij verkopen controllers voor terraria van JBL, Exo Terra en Hobby. Heb je geen idee welke terrarium controller of beregeningssysteem jij moet aanschaffen voor jouw terrarium? Vraag het dan aan onze terrariumspecialisten! Zij kunnen je alles vertellen over de inrichting en het klimaat voor ieder terraria. Of je nu een terrarium controller voor een woestijnklimaat zoekt of een beregeningssysteem voor je regenwoud? Wij vertellen je graag wat jij nodig hebt voor een terrarium met het juiste klimaat! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de complete inrichting van jouw terrarium. Zowel terrarium techniek, terrarium voeding als de meest bijzondere terrariumdieren shop je gewoon bij ZOO&ZO. Bestel je in onze webshop, dan komen jouw terrariumspullen vanaf €50,- zelfs gratis naar je toe!