Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Meetapparatuur

Om de temperatuur van je terrarium goed te meten hebben wij allerlei terrarium meetapparatuur. Je vind in ons assortiment diverse terrarium thermometers en hygrometers voor terraria van diverse merken. Terrarium meetapparatuur verkopen wij onder andere van Exo Terra, JBL en Hobby.

Houd de temperatuur in je terrarium constant

Voor reptielen en amfibieën is het van groot belang dat de temperatuur in het terrarium constant is. Schommelt de temperatuur in jouw terrarium dan kunnen reptielen en amfibieën snel ziek worden. Om de temperatuur in jouw terrarium goed te kunnen meten vind je bij ZOO&ZO een prachtig aanbod terrarium meetapparatuur. Wij verkopen alleen meetapparatuur voor terraria van gerenommeerde merken met een uitstekende kwaliteit. Neem gauw een kijkje in onze webshop of kom naar onze dierenwinkel in Ede voor het complete assortiment terrarium meetapparatuur.

Terrarium meetapparatuur van Exo Terra

Bij ZOOZ&ZO vind je verschillende soorten terrarium meetapparatuur. Te beginnen bij terrarium meetapparatuur van Exo Terra. Het mooie merk Exo Terra biedt alles voor terraria waaronder een prachtig assortiment voordelige terrarium thermometers en terrarium hygrometers. Of je nu op zoek bent naar een analoge terrarium thermometer, digitale hygrometer of een digitale terrarium thermometer met afstandssensor? Exo Terra biedt exact de terrarium meetapparatuur welke jij nodig hebt voor jouw terrarium! Neem bijvoorbeeld de Exo Terra Digitale Thermometer met Afstandssensor. Deze ditigale thermometer van Exo Terra is uitgerust met een afstandssensor voor nauwkeurige metingen en duurzaamheid. Deze digitale terrarium thermometer heeft een programmeerbare minimum en maximum geheugeninstelling welke controleerbaar is met slechts één knop. Dit is de ideale terrarium thermometer voor een accurate temperatuurindicatie van jouw terrarium. Met terrarium meetapparatuur van Exo Terra ben jij er zeker van dat jouw terrarium de juiste temperatuur heeft en houdt. Zo zitten jouw reptielen en amfibieën er lekker warmpjes bij!

Terrarium meetapparatuur van JBL

JBL biedt de JBL TerraControl als terrarium meetapparatuur. De JBL TerraControl is een thermometer en hygrometer in één. Deze thermometer van JBL zorgt voor een eenvoudige controle van de relatieve vochtigheid en temperatuur in het terrarium. De temperatuurrange van deze terrarium meetapparatuur van JBL is -30 tot +60 graden. De luchtvochtigheid wordt aangetoond van 0 tot 100% in stappen van 10%. De range van 20 tot 35 is gemarkeerd. De JBL thermometer is gemakkelijk te bevestigen vanwege de zuignap en het klittenband, ook deze terrarium meetapparatuur kunnen wij van harte aanbevelen voor jouw terrarium.

Voordelige terrarium meetapparatuur van Hobby

Als laatste adviseren wij terrarium meetapparatuur van Hobby, de Hobby Terrano Thermometer rond. Een voordelige terrarium thermometer om de temperatuur van jouw terrarium goed in de gaten te houden. Deze Hobby Terrano Analoge Thermometer geeft de exacte temperatuur van jouw terrarium en is zelfklevend. Zoals je ziet, goede terrarium meetapparatuur hoeft niet duur te zijn!   

Terrarium meetapparatuur voordelig bij ZOO&ZO!

Al een keuze gemaakt uit ons assortiment terrarium meetapparatuur? Shop jouw terrarium meetapparatuur dan voordelig in onze webshop! Van terrarium thermometer tot terrarium hygrometer, wij hebben alles in huis om de temperatuur en luchtvochtigheid van jouw terrarium perfect op peil te houden! Reptielen en amfibieën zijn erg gevoelig voor temperatuur schommelingen en met de terrarium meetapparatuur van ZOO&ZO zit jouw reptiel of amfibie er lekker warm bij! Koop nu jouw terrarium meetapparatuur voordelig en veilig in onze webshop. Omdat wij een ruime voorraad hebben, kunnen wij altijd een snelle levering garanderen! En wist je dat wij vanaf € 50,- zelfs gratis verzenden? De moeite om even lekker rond te neuzen in onze webshop dus! Of koop jouw terrarium meetapparatuur voordelig in onze dierenwinkel. Kun je direct al jouw vragen stellen over de verzorging van jouw reptiel of amfibie. Natuurlijk mag dat ook telefonisch of per e-mail, je kunt ons bereiken op werkdagen op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl.