Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Terrarium verlichting

Een terrarium lamp wordt gebruikt voor reptielen en amfibieën. Veel reptielen hebben extra warmte nodig en ook UVA en UVB straling. Door een terrarium lamp in het terrarium te plaatsen of een warmtelamp in het terrarium te hangen kun je dit creëren. Daarnaast geven sommige terrarium lampen UVA en UVB straling af. Veel terrariumdieren hebben UVA en UVB straling nodig voor het opnemen van calcium in de botten. UVA en UVB straling is onderdeel van natuurlijk daglicht en daarin kun je met een terrarium lamp voorzien. Een terrarium lamp is dus een must wanneer je reptielen of amfibieën wilt houden!

Terrarium lamp voor sfeer 

Terrarium verlichting bepaalt daarnaast de sfeer in het terrarium. Terrarium nachtlampen en daglampen zijn bijvoorbeeld in diverse kleuren spectrums verkrijgbaar. LED verlichting in het terrarium is ook populair, hier komt echter weinig warmte vanaf. Daarom is LED verlichting de ideale sfeermaker in je terrarium. Met de juiste terrarium verlichting en warmtelamp zullen jouw terrariumdieren in optimale gezondheid verkeren! 

Ruim aanbod terrarium lampen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim aanbod van terrarium verlichting. Lampen voor in het terraria zijn onder te verdelen in combi warmte/UV-B lampen, UV-B lampen, planten lampen en warmtelampen. Met name een UV-B lamp is erg belangrijk voor reptielen. Reptielen kunnen niet overleven zonder een goede UV-B lamp. Zonlicht en warmte is voor deze reptielen essentieel voor de botaanmaak, dus goede terrariumverlichting en warmtelampen zijn echt een must! Om extra sfeer in je terrarium te brengen kun je gebruik maken van LED lampen. 

Een terrarium lamp en warmtelamp van de beste merken 

Wij hebben een ruim aanbod terrariumverlichting van diverse topmerken. Je vind bij ons UV-B lampen, warmtelampen en planten lampen voor terraria van onder andere Exo Terra, Hobby, JBL en meer! Door het ruime aanbod in terrariumverlichting en warmtelampen is het lastig kiezen. Vraag onze terrarium specialisten gerust welke UV-B lamp, warmtelamp of plantenlamp jij nodig hebt voor jouw terrarium. Zij kunnen jou alles uitleggen en vertellen over de verzorging van reptielen en amfibieën en de juiste terrarium lamp.

Alles voor terraria & terrariumdieren

Zoals je hebt gelezen vind je bij ZOO&ZO alles op het gebied van terrarium lampen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO werkelijk alles op het gebied van terraria en terrariumdieren. Wil je graag een compleet ingericht terrarium, met de juiste terrarium techniek, terrarium dieren en planten? Dan ben je bij ZOO&ZO zeker aan het juiste adres! Naast een prachtig assortiment terrarium lampen bieden wij werkelijk alles op het gebied van terraria. Van de mooiste terrariums tot de meest bijzondere terrarium dieren.