Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Verwarming

In de natuur zijn er verschillende mogelijkheden voor reptielen om zichzelf op te warmen, met name de zon. Daarom is het voor reptielen belangrijk om verwarming in het terrarium te hebben. Bij ZOO&ZO verkopen wij verschillende opties als terrarium verwarming, waaronder warmtelampen, warmtematten en warmtekabels. Enkele van de topmerken terrarium verwarming welke wij aanbieden zijn Exo Terra en JBL. Vraag onze terrarium specialisten gerust om advies bij de keuze voor de juiste verwarming voor jouw terrarium. We geven je hieronder alvast graag wat uitleg over de verschillende soorten terrarium verwarming.

JBL verwarmingsset

Van JBL kun je bijvoorbeeld kiezen voor de verwarmingsmat als terrarium verwarming, welke stralingswarmte geeft. Deze stralingsmat is zelfklevend en kun je aanbrengen aan de buitenkant van het terrarium. Deze verwarmingsmat voor je terrarium is bijzonder robuust dankzij het extra sterke PET folie. Daarnaast heeft deze verwarmingsmat verfraaiende “bekledingsfolie” in geval van zichtbare plaatsing, bijvoorbeeld aan de zijruit van het terrarium. Dankzij drie isolerende lagen en de in speciale hars gegoten elektrische aansluiting is deze verwarmingsmat een veilige keuze als verwarming in jouw terrarium.

Exo Terra Ceramic Heater

Of kies voor een Exo Terra Ceramic heater als verwarming in jouw terrarium, verkrijgbaar in verschillende wattages. Deze verwarming voor terrariums geeft een 100% warmterendement. De heater geeft geen licht en zal het dag/nachtritme van reptielen dus niet verstoren. Dankzij een duurzaam keramisch element is deze terrarium verwarming geschikt voor een vochtige omgeving.

Exo Terra Heat Cable

Heb je op bepaalde plaatsen in het terrarium verwarming nodig, kies dan voor een Exo Terra Heat Cable. Dankzij deze verwarmingskabel voor terraria kun je warmte bieden in het terrarium waar het nodig is. Voor optimale warmte in het terrarium kun je deze kabel het beste onder het terrarium aanbrengen om de terrariumbodem te verwarmen. Deze verwarmingskabel kan ook gebruikt worden in kweekrekken om meerdere kweekterraria te verwarmen. Met zijn dubbele siliconen isolatie garandeert deze Exo Terra Heat Cable een totale veiligheid. 

Ruim assortiment terrariumspullen bij ZOO&ZO

Zoals je hebt gelezen is de keuze in terrarium verwarming enorm. Heb je geen idee welke terrarium verwarming jij moet kiezen voor jouw terrarium? Vraag het gerust aan de specialisten op onze terrariumafdeling! Zij kunnen jou alles vertellen over de beste terrarium verwarming. Vanzelfsprekend kun zij je ook adviseren over de inrichting van je terrarium en de verzorging van jouw reptielen of amfibieën. Op onze terrariumafdeling vind je alles op het gebied van terrarium verwarming en terraria of bestel jouw terrarium verwarming gemakkelijk en voordelig in onze webshop.