Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Gereedschappen

Heb je een terrarium met terrariumdieren? Dan kan terrarium gereedschap erg handig zijn! Wij verkopen terrarium gereedschap van diverse merken waaronder Repashy, Exo Terra en JBL. Terrarium gereedschap is bijvoorbeeld handig bij dwangvoeding voor reptielen, om je slang op te pakken of het terrarium gemakkelijk schoon  te kunnen maken. Terrarium gereedschap is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij ZOO&ZO.

Exo Terra tang voor levende prooien

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Exo Terra tang: een uitstekend hulpmiddel om een levende prooi te voeren aan reptielen en amfibieën. De lange ergonomische armen maken het gemakkelijk om reptielen en amfibieën op afstand te kunnen voeren. Dit voorkomt een hoop stress bij jouw terrariumdieren. De punten van deze Exo Terra tang zijn voorzien van een zachte coating om eventuele verwondingen van de mond tegen te gaan en daarnaast een goede grip op de prooi te hebben. 

Reinigingsschepje voor terrariums

Een ander handig terrarium gereedschap is het reinigingsschepje van Exo Terra. Dit metalen schepje is onmisbaar om het terrariumzand te reinigen. Dankzij de perfecte afmetingen en hoek kun je alle terrariumhoeken goed bereiken. Daarnaast heeft dit duurzame metalen schepje een fijne grip. Als laatste heeft dit handige terrarium schepje kleine mazen om meer afval te kunnen verzamelen. Een ideaal schepje om jouw terrarium te reinigen dus!

Terrarium gereedschap voor slangen

Onmisbaar bij het houden van slangen is de Snake Hook Pocket Size: een uitschuifbare slangenhaak. Durf je jouw slang niet met de hand op te pakken of is je slang agressief? Dan biedt de Snake Hook uitkomst! Ingeschoven is deze slangenhaak 20cm lang en uitgeschoven kan deze slangenhaak een lengte van 60cm bereiken. Als slangenliefhebber is dit het ideale terrarium gereedschap! Voor gevaarlijke en agressieve slangen is de Dutch Dragon Snake Tong het perfecte terrarium gereedschap. De Snake Tong heeft een pistoolgreep en met de tang kun je jouw slang veilig achter de kop pakken zonder de slang pijn te doen. Met deze Dutch Dragon Snake Tong kun je een stuk veiliger met jouw slang omgaan. Om je slang op te tillen kun je gebruik maken van de Dutch Dragon Snake Hook Golf Handle. Deze sterke haak is bijzonder geschikt wanneer je jouw slang niet met de hand durft op te pakken. Ook bij agressieve, zware of sterke slangen is dit het perfecte terrarium gereedschap. Deze haak voor slangen is verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van het gewicht van je slang kies je de juiste maat slangenhaak. 

Dutch Dragon Specula

Om de bek van jouw reptiel open te kunnen houden is er speciaal ‘terrarium gereedschap’ op de markt. Neem bijvoorbeeld de Dutch Dragon Specula: deze gereedschappen voor terrariumdieren zijn speciaal ontworpen om de bek van jouw reptiel open te kunnen houden. Heeft je reptiel dwangvoeding nodig? Met dit gereedschap kun je jouw reptiel perfect voeren. Dit terrarium gereedschap bestaat uit een set van 4 formaten waardoor deze geschikt zijn voor de meeste toepassingen. Met de Dutch Dragon Specula is de buik van jouw reptiel zó weer gevuld!

Terrarium gereedschap koop je voordelig bij ZOO&ZO!

Terrarium gereedschap nodig? Shop dan gemakkelijk en veilig in onze webshop! Daar vind je al het terrarium gereedschap voor jouw reptielen! Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Vanaf €50,- versturen we je terrariumspullen zelfs gratis! Of scoor jouw terrarium gereedschap in onze dierenwinkel in Ede, waar wij een schitterende terrariumafdeling hebben. Heb je nog vragen over het gebruik van terrarium gereedschap of ben je naar speciaal gereedschap voor reptielen op zoek? Stel ons je vraag op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Veel plezier met jouw terrariumdieren en voel je welkom bij ZOO&ZO!