Waterverbeteraar

Om voor veilig water in het terrarium te zorgen heb je terrarium waterverbeteraar nodig. Een terrarium waterverbeteraar haalt schadelijke stoffen uit leidingwater. Ook neutraliseert een waterverbeteraar voor terraria vaak onaangename geurtjes. Met de juiste waterbehandeling voor terrariums zorg je voor een veilige omgeving voor jouw reptielen en amfibieën.

Wat terrarium waterverbeteraar doet 

Terrarium waterverbeteraar zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een verbeterde waterkwaliteit. Een waterverbeteraar voor terrariums zorgt dat het water in het terrarium langer schoon en helder blijft. Deze waterzuiveraars behandelen kraanwater snel door elementen te verwijderen die schadelijk zijn voor vissen en reptielen. Zo hoef je het water in jouw terrarium minder vaak te verversen. Bij ZOO&ZO hebben wij de juiste waterbehandeling voor jouw terrarium. Je vind bij ons waterverbeteraars van merken als Tetra en JBL.

JBL Biotopol  T waterverbeteraar

Met de JBL Biotopol T heb je een waterverbeteraar voor terraria welke leidingwater verandert in fysiologisch aangepast bad- en drinkwater. Deze waterverbeteraar voor terraria verwijdert agressieve chloor en chlooramines en bindt giftige zware metalen. Daarnaast verbetert deze waterbehandeling de gezondheid van de reptielen- en amfibieënhuid door toevoeging van waardevolle plantenextracten en vitamine B. Ook ondersteunt deze waterverbeteraar het vervellen van reptielen.

Tetra Reptofresh waterbehandeling voor terraria

Ook Tetra Reptofresh is een waterverbeteraar voor terraria welke wij, van ZOO&ZO, aanraden. Deze terrarium waterverbeteraar verwijdert onaangename geurtjes, zorgt voor helder water en versnelt de natuurlijke afbraak van afvalstoffen. 

Tetra Reptosafe waterverbeteraar

Van het merk Tetra hebben wij ook Tetra Reptosafe in ons assortiment. Deze terrarium waterverbeteraar neutraliseert schadelijke stoffen en maakt leidingwater veilig voor waterreptielen zoals schildpadden en amfibieën. De unieke formule van Tetra Reptosafe bevat een combinatie van vitaminen, natuurlijke biopolymeren en sporenelementen welke zorgt voor gezonde reptielen en amfibieën. Tetra Reptosafe waterverbeteraar maakt leidingwater direct veilig voor reptielen en amfibieën. Dankzij de waterbehandeling van Tetra Reptosafe worden schadelijke stoffen geneutraliseerd en zware metalen volledig gebonden door een complexvormer. De geoptimaliseerde vitamineformule vermindert daarnaast stress en bevordert de gezondheid van jouw reptielen en amfibieën. Verzorgende colloïden in deze terrarium waterverbeteraar beschermen de huid van reptielen en amfibieën. 

Voordelige terrarium waterverbeteraar bij ZOO&ZO

Zoals je leest kan je nooit zomaar leidingwater in jouw terrarium gieten zonder een goede terrarium waterverbeteraar. Met de juiste waterbehandeling voor terraria leven jouw terrariumdieren gezonder én langer. Shop jouw terrarium waterverbeteraar voordelig bij ZOO&ZO in onze webshop. Of koop waterverbeteraar voor terraria in onze dierenwinkel in Ede. In onze winkel bieden wij een compleet assortiment voor terrariums. Van terrarium waterverbeteraar tot schitterende terrariums en alles voor de verzorging van terrariumdieren. Wil je graag meer informatie over terrarium waterverbeteraars? Vraag het gerust aan onze terrariumspecialisten! Tijdens kantoor openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Veel succes met jouw keuze en welkom bij ZOO&ZO!