Reptielen snacks

Jouw reptiel verwennen met lekkere reptielensnacks? In het assortiment van ZOO&ZO vind je heerlijke snacks voor jouw reptiel. Of je nu snacks voor jouw schildpad, slang of baardagaam zoekt, wij hebben absoluut de juiste snacks voor jouw reptiel.

Diverse voordelige reptielen snacks van Tetra

Wat dacht je bijvoorbeeld van fruitkuipjes als reptielen snack? Fruitkuipjes zijn een heerlijke snack voor reptielen bestaande uit een mix van verschillende soorten fruitkuipjes, vanzelfsprekend gemaakt van fruit. Of ben je op zoek naar reptielen snacks voor waterschildpadden? Kies dan bijvoorbeeld voor Tetra Repto Delica Snack. Dit is een heerlijke snack voor alle soorten waterschildpadden. Deze reptielen snack is ook nog eens gezond voor jouw waterschildpadden vanwege de toegevoegde vitamines. Een andere reptielensnack voor waterschildpadden is bijvoorbeeld Tetra Reptodelica Grasshoppers. Een smakelijke snack voor schildpadden bestaande uit gedroogde sprinkhanen en krekels. Sprinkhanen en krekels  zijn rijk aan eiwitten voor een optimale groei, de perfect aanvulling als reptielen snack voor jouw schildpadden. Of kies als snack voor jouw waterschildpadden Tetra Repto Delica Shrimps. Deze gedroogde garnaaltjes zijn een gezonde aanvullende reptielen snack. Deze reptielen snack is lekker en rijk aan mineralen, een uitstekende aanvulling op het reptielen voer.

Trixie bloemenmix voor reptielen

Voor jouw herbivoren reptielen hebben wij ook een bloemenmix van Trixie. Een ideaal voedingssupplement voor plantenetende (herbivore) en alles etende (omnivore) reptielen. Deze gezonde reptielensnacks stimuleren de spijsvertering en ondersteunen afweerkrachten. Gun jouw reptielen ook gezonde reptielen snacks met dit bloemenfeestje!  

Levende reptielensnacks

In onze fysieke winkel vind je vanzelfsprekend ook een ruim aanbod levende reptielen snacks. Onder levende reptielensnacks verstaan we bijvoorbeeld meelwormen, krekels en fruitvliegen. Levende reptielen snacks koop je alleen in onze fysieke dierenwinkel. Natuurlijk vind je bij ons ook de juiste voeding voor de levende reptielensnacks.

Reptielensnacks kopen? Shop bij ZOO&ZO!

Wil je jouw reptiel ook verwennen met reptielen snacks? Bestel jouw reptielen snacks dan eenvoudig in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad heb je jouw reptielensnacks snel in huis. Al eens een bezoekje aan onze dierenwinkel in Ede gebracht? Echt eens doen! Daar vind je een schitterende terrariumafdeling waar je naast reptielen snacks werkelijk álles op het gebied van terrariums vindt. Onze deskundige medewerkers kunnen jou alles vertellen over de beste snacks voor reptielen en alles omtrent de verzorging van jouw koudbloedige vriend. Breng dus zeker eens een bezoekje aan ZOO&ZO, je krijgt er geen spijt van!