Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Voeding

Iedere reptiel heeft zijn eigen specifieke wensen op het gebied van voer. Het is afhankelijk of je voeding nodig hebt voor een planteneter, vleeseter, alleseter of insecteneter. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voer voor een reptiel de juiste voedingswaarden, vitaminen en mineralen bevat. In het assortiment van ZOO&ZO vind je reptielenvoer en amfibieënvoer van topkwaliteit! De merken voer voor reptielen en amfibieën welke wij aanbieden zijn van Exo Terra, JBL, Repashy, Tetra en Trixie. 

Voer voor schildpadden

Voor waterschildpadden adviseren wij het voer van JBL. Dit is een uitgebalanceerde voeding voor schildpadden. Dit schildpaddenvoer bevat een mix van gedroogde schaaldieren, insecten en sticks. Het is een hoofdvoer voor alle waterschildpadden en bijkomend voer voor tal van reptielen. Dit reptielen voer zal jouw terrariumwater niet troebel maken dankzij een speciaal reinigingsproces. Ook Exo Terra heeft een mooi assortiment voer voor reptielen, waaronder voer voor waterschildpadden en voer voor landschildpadden. Exo Terra biedt een hoogwaardige en complete voeding voor deze reptielen. Daarnaast heeft het merk Tetra een mooi assortiment voer voor reptielen, zoals voer voor kikkers, salamander voer en voer voor andere amfibieën. Ook voor schildpadden heeft Tetra een mooi assortiment uitgebalanceerd voer van hoogwaardige kwaliteit.

Voeding voor verschillende reptielen

Repashy biedt voor diverse reptielen een complete voeding. Met name voor reptielen zoals baardagamen en gekko’s heeft Repashy een uitgebalanceerde voeding samengesteld. Bijvoorbeeld de Repashy Crested  Gecko MRP is een uitgebalanceerde voeding voor gekko’s en verschillende andere soorten fruitetende reptielen. Geef je dit voer aan jouw gekko, dan hoef je het alleen maar met wat water te mengen. Deze voeding is ook geschikt als toevoeging aan het dieet van andere soorten reptielen waaronder de anolis, skinks, kameleons en leguanen. 

Ruim aanbod voer voor reptielen en amfibieën bij ZOO&ZO 

Zoals je hebt gelezen vind je bij ZOO&ZO alles op het gebied van reptielenvoeding. In ons assortiment vind je voer voor kikkers, voer voor baardagamen, voer voor skinks, voer voor schildpadden, voer voor kameleons en leguanen. Kortom: voer voor alle soorten reptielen en amfibieën! Wij verkopen alleen het beste voer voor jouw reptiel of amfibie met de juiste samenstelling, voor de optimale gezondheid van jouw reptielen. Daarnaast bieden wij ook alle accessoires voor levend terrarium voer waaronder krekelbakken voor het houden van krekels, voederpincetten en allerlei soorten voer voor fruitvliegen, krekels, meelwormen enzovoorts. Vanzelfsprekend vind je ook een ruim aanbod levend voer voor terrarium dieren in onze dierenwinkel in Ede. Kom zeker eens naar onze ruime terrariumafdeling in Ede voor alles op het gebied van reptielen en voer!

Terrariumspullen koop je bij ZOO&ZO

Geen idee welk voer jouw reptiel of amfibie nodig heeft? Vraag onze terrarium specialisten gerust om advies voor het juiste voer voor jouw reptiel of amfibie! Zij kunnen jou alles vertellen over de juiste voeding voor reptielen. Naast een breed assortiment voer voor reptielen vind je bij ons een enorm aanbod op het gebied van terrariumspullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het bij ZOO&ZO! Voor de complete inrichting van jouw terrarium ben je bij ons aan het juiste adres!