Faunarium

Een faunarium is ideaal voor het transport van terrariumdieren. In het faunarium kun je bijvoorbeeld reptielen, amfibieën, muizen, arachniden en insecten tijdelijk opvangen. Ook is een faunarium handig wanneer je jouw terrariumdieren apart wilt zetten of in quarantaine moet houden. Daarnaast kun je het faunarium gebruiken om terrariumdieren veilig te transporteren. Een faunarium is dus handig om in huis te hebben voor jouw terrariumdieren.

Topkwaliteit faunariums van Exo Terra

De faunariums welke wij aanbieden zijn van Exo Terra en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze faunariums van topkwaliteit zijn gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten. Door de transparante deur aan de bovenkant van het faunarium heb je gemakkelijk toegang tot de kooi. Ook zijn de faunariums stapelbaar, makkelijk te vervoeren dus.  

Faunariums en alles voor terrariumdieren bij ZOO&ZO

Naast een mooi assortiment aan faunariums in allerlei maten vind je bij ons alles op het gebied van terrariumdieren. Terrariums van topkwaliteit tot de complete inrichting van je terrarium en de meest bijzondere terrariumdieren. Wij hebben een prachtige en complete terrariumafdeling waar jij als liefhebber van terrariumdieren je hart zult ophalen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen dus!