Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Glasterrarium

Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment glasterrariums. Of je nu een hoog of laag model glasterrarium zoekt, bij ons slaag je gegarandeerd voor het juiste glasterrarium! Afhankelijk van het soort reptiel of amfibie maak je de keuze voor een glasterrarium. Bedenk vooraf dus goed wat jij in jouw glasterrarium wilt gaan houden, voordat je een glasterrarium aanschaft. Sommige reptielen zijn echte klimmers, dan kies je het liefst voor een hoog glasterrarium. Terwijl je voor dieren die weinig klimmen juist een langer glasterrarium aanschaft, zodat ze flink rond kunnen kruipen. Daarnaast heb je natuurlijk dieren die zowel in het water als op het land leven, deze dieren wensen een glasterrarium waarbij ze lekker in het water kunnen dobberen of op het land rond banjeren. Ben je erover uit welke terrariumdieren jij wilt gaan houden in het glasterrarium? Kom dan naar ZOO&ZO voor een glasterrarium van topkwaliteit!

De mooiste glasterrariums vind je bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO vind je de mooiste glasterraria van hoge kwaliteit én voor een aantrekkelijke prijs! En kom je er niet helemaal uit welk glasterrarium jij het beste kunt kiezen? Vraag dan gerust om hulp aan één van onze deskundige medewerkers, zij kunnen jou alles vertellen over het juiste glasterrarium voor jou en jouw terrariumdieren! Nog leuker is het om een keer naar onze winkel in Ede te komen, daar kun je alle glasterrariums op je gemak bekijken! Daarnaast hebben wij vanzelfsprekend alles in huis voor de complete inrichting voor jouw glasterrarium inclusief tal van exotische dieren. Dus ben je op zoek naar terrariumverlichting, bodembedekking, terrarium achterwanden,  terrariumverwarming, meetapparatuur of kweekartikelen voor jouw glasterrarium? Bij ZOO&ZO ben je voor alles op het gebied van glasterrarium zeker aan het goede adres! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen dus!

Merken glasterrariums bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij een mooi assortiment glasterrariums van merken zoals Exo Terra, Hobby en JBL. Bij ons zal je dan ook zeker slagen voor een glasterrarium van topkwaliteit voor een voordelige prijs!

Glasterrarium van Exo Terra

Met een glasterrarium van Exo Terra zit je altijd goed! Of je nu een woestijn of regenwoud wilt nabootsen: Exo Terra heeft het juiste glasterrarium. De achterwand van een glasterrarium van Exo Terra heeft daarnaast een natuurlijke uitstraling. Ook biedt deze achterwand in het glasterrarium extra klimmogelijkheden. De speciale sluiting van het glasterrarium voorkomt daarnaast dat jouw dieren zullen ontsnappen. Een glasterrarium van Exo Terra heeft vele extra’s. Vraag onze medewerkers naar dit merk voor een glasterrarium waar je nog lang plezier van zult hebben! 

Bestel jouw glasterrarium bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van glasterrariums vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw glasterrarium webshop. Bij besteding vanaf €50,- word jouw glasterrarium namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw glasterrarium vandaag nog of kom een keertje langs in Ede!