Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Springschoenen

Vaak worden springschoenen ook gebruikt in de wei, om jouw paard te beschermen tegen het aftikken van zijn ijzers. Met name wanneer jouw paard vaak zijn hoefijzers verliest of beschadigingen heeft zijn aan hoeven. Let er hierbij wel op dat je luchtige springschoenen neemt welke lang over de achterkant van de hoef vallen.

Soorten springschoenen

Je hebt rubberen springschoenen; dit zijn de meest goedkope. Maar je hebt ze ook veel luxer; met bont, of met no turn zodat de springschoenen niet kunnen draaien aan de hoef én ze dus niet snel af zullen gaan. Deze zijn er in allerlei prints, met bont, met mesh, van neopreen en daarnaast dus de meest luxe met no turn bescherming. Ook springschoenen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Merken springschoenen

Bij ZOO& ZO hebben wij de volgende topmerken springschoenen: BR, HBWalthausenHarcour en Kingsland.

Alles voor ruiter & paard

Alle ruiterartikelen vind je vanzelfsprekend in onze ruitersport webshop. Naast springschoenen kun je bij ons ook terecht voor:

Wij helpen je graag!

Meer hulp nodig bij jouw keuze? Vanzelfsprekend kun je ons bij vragen of opmerkingen over ons assortiment (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via paardensport@zoo-enzo.nl, we helpen je graag!

Kom langs!

Nog leuker is het om een keer binnen te stappen bij ZOO&ZO in Ede! Bij ons vind je ruim 5000m2 aan (dieren)beleving, echt een uitje dus! Eén grote afdeling hebben we daar volledig ingericht op ruitersport waar je als paardenliefhebber je hart op kunt halen! Slagen zal je bij ons dus absoluut, zowel voor jezelf als jouw paard. We hopen je gauw te zien!