Hoofdstellen & toebehoren

Meer
per pagina

Hoofdstellen, bitten & toebehoren

Een passend hoofdstel is natuurlijk erg belangrijk om jouw paard optimaal te laten presteren. Bij ons vind je de nieuwste modellen anatomische hoofdstellen en bitten. Van een trainingshoofdstel tot aan je nieuwste wedstrijd hoofdstel; bij ons slaag je gegarandeerd! Ook hebben wij een uitgebreid assortiment bitten, hierdoor vind je altijd wat je zoekt. En kom je er niet helemaal uit? Vraag dan één van onze specialisten voor een passend advies. 

De vele topmerken die wij hebben:

  •          BR
  •          Showtime
  •          QHP
  •          Premiere
  •          en nog vele andere!

Vind je net niet wat je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kun je ons tijdens openingstijden altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag verder!

Over het paard getild zijn we niet, maar wel een beetje ‘gepast trots’. Bij ZOO&ZO in Ede vind je ruim 5000 m2 aan beleving. Eén grote afdeling hebben we daar volledig ingericht op ruitersport waar je alle benodigdheden vindt om jouw outfit compleet te maken.

Maar daarnaast is er zoveel meer te beleven! We hebben een uitgebreide katten- en hondenafdeling, prachtige aquariums en terrariums en natuurlijk een knaagdieren- en vogelhoek. Ook vind je op onze eerste verdieping onze outdoor- en hengelsportafdeling. Na al dit moois trek in een uitgebreide lunch gekregen? Heerlijk lunchen doe je in onze lunchroom Lorentzo! En of het nog niet genoeg is hebben we ook nog een inpandige dierenartspraktijk.

Kortom; alle ingrediënten voor een gezellig en leerzaam dagje uit!