Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Paardendekens & toebehoren

Veel van onze paardendekens krijg je gratis bezorgd, want vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending! Heeft jouw paard de deken snel nodig? Geen probleem, want je paardendeken komt in galop jouw kant op. Als je vandaag voor 17:00 uur bestelt, dan heb je hem morgen al in huis. Bekijk onze paardendekens in onze ruitershop in Ede of bestel je deken eenvoudig online!

Ruim assortiment paardendekens

Bij ZOO&ZO hebben we één grote afdeling volledig ingericht op ruitersport, hier vind je alle benodigdheden voor jezelf en je paard. Wij hebben een ruim assortiment aan paardendekens en zetten ze graag even voor jou op een rij!

Toebehoren voor paardendekens

Naast de paardendekens hebben wij een ruim assortiment toebehoren. Je kunt een halsstuk bij je paardendeken kopen en dekensingels zodat de deken niet gaat schuiven. Maar ook nieuwe musketonhaken om je deken (weer) vast te kunnen maken en borstbeschermers tegen schuurplekken voor onder je paardendeken. Wat ook heel handig is zijn wasballen voor in de wasmachine om de haren op te vangen. Op deze manier zit jouw wasmachine niet vol met haren na het wassen van de paardendeken.

Reparatieservice paardendekens ZOO&ZO

Eigenlijk is alles wat er stuk kan gaan aan jouw paardendeken te vervangen, behalve de stof zelf. Bijvoorbeeld kruissingels, bilkoorden etc. Ook hebben wij borstverbreders welke je tussen het borststuk kan plaatsen waardoor jouw paard meer schouderruimte krijgt.

Je kunt jouw paardendeken bij ons laten wassen, waterdicht maken én repareren. Daarna is jouw paardendeken weer zo goed als nieuw!

Meer informatie?

Mocht je graag meer informatie wensen of nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers rijden zelf ook paard en kunnen jou van passend advies voorzien. Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of stuur een e-mail naar info@zoo-enzo.nl.

Alles voor dierenliefhebbers!

Bestel paardendekens makkelijk en eenvoudig online. Met behulp van onze filters vind je snel waar je naar op zoek bent. Maar wat veel leuker is, kom een keer langs bij ZOO&ZO in Ede! Bij ZOO&ZO vind je ruim 5000m2 aan beleving, een aanrader voor dierenliefhebbers! Vanzelfsprekend hebben wij een enorm assortiment voor allerlei (huis)dieren.