Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Paardenvoer

Wat heeft mijn paard voor paardenvoer nodig?

Paarden en pony’s hebben de hele dag door ruw paardenvoer nodig, zoals gras en hooi. Dit kan aangevuld worden met luzerne. Ruw paardenvoer bevat energie, eiwitten, mineralen en vetten, vitaminen en sporenelementen, kortom alles wat jouw paard nodig heeft. Moet jouw paard of pony prestaties leveren, dan is krachtvoeding vaak nodig om het ruw voer aan te vullen. Voor specifieke behoeften zoals het verhogen van de weerstand, een glanzende vacht, spieropbouw of stressgevoeligheid, hebben wij verschillende soorten paardenvoer. Daarnaast vind je bij ons suikervrij en melassevrij paardenvoer.

Naast paardenvoer voedingssupplementen geven

Als aanvulling adviseren wij jouw paard naast paardenvoer ook voedingssupplementen te geven. Het aanbod aan voedingssupplementen is ruim en deze kunnen erg waardevol zijn voor de gezondheid van jouw paard. Om te testen bij welke voedingssupplementen jouw paard baat heeft, kunnen wij bij ZOO&ZO een Health Check uitvoeren bij jouw paard. Op basis hiervan is er direct duidelijk welke voedingssupplementen nodig zijn om jouw paard optimaal gezond te houden.

Paardenvoer kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO vind je diverse soorten paardenvoer. En met behulp van onze filters vind je heel gemakkelijk waarnaar je op zoek bent. Let op, vanwege het gewicht verzenden wij het paardenvoer niet maar kun je altijd bij ons bestellen en afhalen in Ede.

Paardenvoer van topmerken

Wij hebben paardenvoer van topmerken zoals: SubliCavalor & Equifirst. Neem eens een kijkje in onze winkel voor nóg meer verrassend aanbod of zoek jouw favoriete merk paardenvoer heel makkelijk via onze subcategorieën en ons filtermenu.

Alles voor ruiter en paard

We zijn niet over het paard getild, maar wel een beetje trots, want bij ZOO&ZO in Ede vind je ruim 5000m2 aan beleving. Daar hebben we één ruime afdeling volledig ingericht op ruitersport. Op onze eerste verdieping vind je hier dan ook een ruim assortiment voor jezelf en jouw paard. Naast paardenvoer kun je bij ons dus ook terecht voor:

Bestel jouw ruitersportartikelen gemakkelijk bij ons online of kom gezellig langs bij ZOO&ZO in Ede! Dan kun je alles zelf zien en voelen! Ook hebben wij een ruim assortiment voor jouw eventuele andere (huis)dieren.

We helpen je graag verder!

Al je ruitersportartikelen van paardenvoer tot hoofdstellen & bitten koop je bij ZOO&ZO. Nog niet het paardenvoer gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met een passend advies! Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of stuur een e-mail naar paardensport@zoo-enzo.nl.  

Vanwege het gewicht verzenden wij het paardenvoer niet, maar kun je het paardenvoer altijd bij ons bestellen en afhalen in Ede.