Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Bodyprotectors

Bodyprotectors zijn tegenwoordig gelukkig van veel lichter materiaal. Dit geeft veel meer bewegingsvrijheid. Daarbij bewegen de meeste bodyprotectors goed mee met jouw figuur, waardoor je er geen last van hebt tijdens het dragen. Door jouw lichaamswarmte worden ze juist wat flexibeler, waardoor ze nog fijner zitten. Daarbij blijven ze goed beschermen, maar je hebt een stuk meer bewegingsvrijheid! Op deze manier wordt je dus zeker niet beperkt tijdens het paardrijden, maar geeft het vooral een groot stuk veiligheid.

Onze bodyprotectors zijn verkrijgbaar voor kinderen vanaf 4 jaar tot maat XXXL. Deze bodyprotectors zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals een roze voor onze kleinere paardenmeisjes maar we hebben ze ook in de basiskleuren. 

Voor jouw veiligheid is het dus absoluut belangrijk om een bodyprotector te dragen. Op sommige maneges is een bodyprotector zelfs verplicht! Kom eens naar onze winkel, onze deskundige medewerkers adviseren je graag over welke bodyprotector bij jou past.

Daarnaast hebben we een ruim assortiment in andere paardenspullen. Van rijlaarzen tot caps en van rijkleding tot alle benodigdheden voor jouw paard.