Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter
Klaar

Bodyprotectors

Meer

Bodyprotector

Vroeger reden we nog zonder, maar tegenwoordig is het heel normaal én verstandig om een bodyprotector te dragen bij het paardrijden. Daarom hebben wij een ruim assortiment bodyprotectors. De meesten hiervan hebben een rits aan de voorkant en zijn verstelbaar met klittenband. Daardoor zijn ze dus makkelijk te verstellen. In het bijzonder handig voor kinderen! Je hoeft dus niet meer met touwtjes in de weer.

Ook zijn de bodyprotectors tegenwoordig gelukkig van veel lichter materiaal. Dit geeft veel meer bewegingsvrijheid. Daarbij bewegen de meeste bodyprotectors goed mee met jouw figuur, waardoor je er geen last van hebt tijdens het dragen. Door jouw lichaamswarmte worden ze juist wat flexibeler, waardoor ze nog fijner zitten. Daarbij blijven ze goed beschermen, maar je hebt een stuk meer bewegingsvrijheid! Op deze manier wordt je dus zeker niet beperkt tijdens het paardrijden, maar geeft het vooral een groot stuk veiligheid.

Onze bodyprotectors zijn verkrijgbaar voor kinderen vanaf 4 jaar tot maat XXXL. Deze bodyprotectors zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals een roze voor onze kleinere paardenmeisjes maar we hebben ze ook in de basiskleuren. 

Voor jouw veiligheid is het dus absoluut belangrijk om een bodyprotector te dragen. Op sommige maneges is een bodyprotector zelfs verplicht! Kom eens naar onze winkel, onze deskundige medewerkers adviseren je graag over welke bodyprotector bij jou past.

Daarnaast hebben we een ruim assortiment in andere paardenspullen. Van rijlaarzen tot caps en van rijkleding tot alle benodigdheden voor jouw paard.