Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Jodhpurs

Onze Jodhpurs zijn uiteraard verkrijgbaar vanaf de kleinste maten voor beginnende ruiters, tot aan de volwassen ruiters. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met het uitzoeken van de juiste Jodhpurs voor jou! Voor ruiters die met Jodhpurs rijden is het raadzaam om ook gebruik te maken van chaps die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Topmerken Jodhpurs bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO hebben wij Jodhpurs van verschillende topmerken, zoals;

  •         Ariat
  •         BR
  •         QHP
  •         ELT
  •         Premiere

Alles voor ruiter en paard

We zijn niet over het paard getild, maar wel een beetje trots, want bij ZOO&ZO in Ede vind je ruim 5000m2 aan beleving. Daar hebben we één ruime afdeling volledig ingericht op ruitersport. Op onze eerste verdieping vind je hier dan ook een ruim assortiment voor jezelf en jouw paard. Naast Jodhpurs kun je bij ons dus ook terecht voor:

We helpen je graag verder!

Al jouw ruitersportartikelen van Jodhpurs tot hoofdstellen & bitten koop je bij ZOO&ZO. Nog niet de Jodhpurs gevonden waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met een passend advies! Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op 0318-693078 of stuur een e-mail naar info@zoo-enzo.nl.