Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Paardrijzweep

Wil je een snelle en effectieve reactie en krijg je deze niet alleen door het gebruik van je been? Dan kan een hulpmiddel zoals een paardrijzweep bijdragen aan de gewenste reactie van jouw paard. In ons assortiment vind je dressuur- en springzwepen. Dressuurzwepen zijn langer dan springzwepen en beginnen bij een lengte vanaf ongeveer 80 cm. Springzwepen zijn meestal tussen de 40 en 65 cm en daarmee dus een stuk korter. Dressuurzwepen worden voornamelijk gebruikt voor het activeren van de achterhand van het paard en zijn daardoor dus ook een stuk langer. Springzwepen worden vooral gebruikt om het paard extra aan te sporen en daarbij is een activerend tikje tegen de hals vaak al voldoende. Het is belangrijk om een hulpmiddel zoals een paardrijzweep niet te gebruiken als vervanging van jouw been.

Wij hebben basis paardrijzwepen tot paardrijzwepen met glitters, kleurtjes en zelfs paardrijzwepen met een gel handvat. Bij ZOO&ZO zul je dus zeker slagen voor de paardrijzweep die jij zoekt!

Meer

Paardrijzweep bestellen

Jouw paardrijzweep bestel je eenvoudig online bij ZOO&ZO! Met behulp van onze filters vind je gemakkelijk waar je naar op zoek bent. En bestel je jouw paardrijzweep en ruiterspullen bij ons online, dan krijg je vanaf €50,- al gratis verzending.

Alles voor ruiter en paard

We zijn niet over het paard getild, maar een beetje trots zijn we wel. Bij ZOO&ZO in Ede vind je ruim 5000m2 aan beleving. Eén grote afdeling hebben we daar volledig ingericht op ruitersport waar je ook alle benodigdheden vind om je outfit compleet te maken. Op onze eerste verdieping voel jij je helemaal thuis, want daar vind je een complete uitrusting voor jezelf en jouw paard. Naast paardrijzwepen, kun je bij ons ook terecht voor:

Paardrijzwepen van topmerken

Wij hebben paardrijzwepen van onder andere de topmerken BR, HB, QHP & Walthausen. Neem eens een kijkje in onze winkel voor nog meer verrassend aanbod of zoek je favoriete merk paardrijzweep gemakkelijk via onze subcategorieën en ons filtermenu links.

We helpen je graag verder! 

Al je benodigdheden van paardrijzweep tot jodhpurs koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden wat je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment paardrijzwepen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via paardensport@zoo-enzo.nl, we helpen je graag verder!