Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Paarden speelgoed

Met paarden speelgoed hoeft jouw paard zich niet meer te vervelen. Er zijn allerlei soorten speelgoed voor paarden op de markt, voor binnen en buiten. 

Koop jouw paarden speelgoed bij ZOO&ZO

Speelgoed voor paarden, oftewel paarden speelgoed moet natuurlijk sterk en robuust zijn. In het assortiment van ZOO&ZO vind je diverse soorten paarden speelgoed. Paarden speelgoed voor binnen en paarden speelgoed voor buiten. Je bestelt het paarden speelgoed van jouw keuze gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Vanaf €50,- sturen wij het paarden speelgoed zelfs gratis naar je op! Geen idee welk paarden speelgoed je moet kopen? Graag geven we jou wat tips voor het beste paarden speelgoed.

Paarden speelgoed voor buiten 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Jolly Ball? Met een Jolly Ball als speelgoed zal jouw paard zich uren vermaken! Dit paarden speelgoed is zelfopblazend en blijft hierdoor altijd in model. Ook is de Jolly Ball bijtbestendig; beresterk paarden speelgoed dus! Jolly Ball paarden speelgoed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geuren. Dus speelgoed voor jouw paard met een lekker luchtje eraan! Of kies als speelgoed voor je paard voor de Feed & Play van HB Ruitersport! Paarden speelgoed in de vorm van een kubus om te vullen met snoepjes of een gezonde traktatie voor je paard. Doordat je paard tegen de kubus stoot vallen er snackjes uit, interactief paarden speelgoed dus. Met dit paarden speelgoed zal jouw paard zich heerlijk vermaken! En door de unieke vorm van dit paarden speelgoed blijft de Feed & Play uitdagend speelgoed voor je paard. Omdat het gemaakt is van kunststof kan ook dit paarden speelgoed wel tegen een stootje. Ander leuk speelgoed voor je paard voor buiten is de Maximus Power Play. Deze grote bal is 100cm en door de gele kleur goed zichtbaar voor paarden. De Maximus Power Play is gemaakt van stevig kunststof en door de grote afmeting lastig om in te bijten. Zo krijgt jouw paard met dit paarden speelgoed lekker de nodige beweging.

Paarden speelgoed voor in de stal 

Als paarden speelgoed in de stal is een boxhanger met paarden speelgoed ideaal! Dit paarden speelgoed zorgt ervoor dat jouw paard direct een maatje in de stal heeft. Ook is dit speelgoed voor jouw paard perfect wanneer hij/zij heimwee heeft, bijvoorbeeld tijdens een concours. Doordat de geur van thuis in het paarden speelgoed zit geeft het jouw paard een rustig gevoel. Of geef jouw paard een grote knuffel als paarden speelgoed. Met een knuffel als paarden speelgoed hoeft hij/zij zich niet te vervelen! Zo zie je maar, ook voor paarden is er speelgoed op de markt! 

Tot ziens bij ZOO&ZO!

Zoals je leest, genoeg te spelen voor jouw paard met ons aanbod paarden speelgoed! Heb je nog vragen over paarden speelgoed en wil je even telefonisch overleggen of een e-mail sturen? Dat kan natuurlijk ook! Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment paarden speelgoed kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, we helpen je graag!