Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Vliegenbescherming

Met de heerlijke warme dagen komen helaas ook de vliegen en dazen mee. Jouw paard kan flink last hebben van deze etterbakken. Het insprayen van je paard met vliegenbescherming is soms niet voldoende en daarom bieden wij handige anti vliegenproducten voor op stal, in de wei of in de paddock. Laat je goed informeren bij de mogelijkheden voor de juiste vliegenbescherming voor je paard. Zo gaat jouw paard een heerlijke vliegvrije zomer tegemoet.

Soorten vliegenproducten voor paarden

De anti vliegenproducten welke wij in ons assortiment hebben zijn onder andere de fly nip (een vliegenval met afsluitbare deksel en gifvrij lockmiddel), de horse fly ball, de vliegenkleefrol én diverse soorten vliegenspray’s (zowel een spray om de vliegen met geur op afstand te houden, als een soort paardenparfum welke de natuurlijke geur van jouw paard maskeert). Wil je stekende insecten écht geen kans geven? Dan kun je jouw paard het beste inpakken met een speciale paarden vliegendeken of beschermen met een vliegenkap voor paarden. Kies bijvoorbeeld voor een Waldhausen zebra vliegendeken voor de optimale bescherming tegen vliegen! Ook hebben wij paarden vliegenmaskers, vliegenfrontriemen en neusnetjes, dan is jouw paard helemaal op en top beschermd tegen vliegen en dazen! Mocht je op zoek zijn naar een biologisch middel tegen vliegen en dazen bij je paard? Dan is de Frama Zomer-Bos Spray een goede optie! Zoals je ziet, keuze genoeg in vliegenscherming voor jouw paard!

Alles op het gebied van vliegenbescherming voor paarden 

Bij ZOO&ZO ruitersportwinkel in Ede hebben wij een ruim assortiment met producten tegen vliegen voor paarden. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag bij het adviseren van de juiste anti vliegenproducten. De beste vliegenbescherming en alles om vliegen en dazen tegen het lijf te gaan vind je bij onze fysieke ruitersportwinkel in Ede. Ook kun je de vliegenbescherming voor je paard gemakkelijk bestellen in onze webshop. Besteed je voor €50,- aan paardenartikelen? Dan worden deze zelfs gratis verzonden! Mocht je naar specifieke vliegenbescherming voor je paard op zoek zijn, wij helpen je graag! Je kunt ons bij vragen of opmerkingen over ons assortiment paarden vliegenbescherming (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. We helpen jou en je paard graag aan de juiste bescherming tegen vliegen!