Jodhpurs

Voor de fanatieke ruiters die uren op hun paard doorbrengen en ook nog uren op stal te vinden zijn hebben wij prachtige jodhpurs. Door de fijne pasvorm en heerlijk voetbed dragen ze zo comfortabel dat je er dagen mee kunt lopen. Onze jodhpurs zijn uiteraard verkrijgbaar vanaf de kleinste maten voor de beginnende ruiters, tot aan de grote ruiters! Onze specialisten staan uiteraard klaar om je te helpen met advies op maat. Voor rijden met een jodhpur is het raadzaam om ook gebruik te maken van chaps die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Jodhpur

Voor de fanatieke ruiters die uren op hun paard doorbrengen én ook nog uren op stal te vinden zijn hebben wij prachtige Jodhpurs. Door de fijne pasvorm en het heerlijke voetbed zijn ze zo comfortabel dat je er dagen mee kunt lopen! 

Onze Jodhpurs zijn uiteraard verkrijgbaar vanaf de kleinste maten voor beginnende ruiters, tot aan de volwassen ruiters. Onze specialisten staan graag klaar om je te helpen met advies op maat. Voor ruiters die met een Jodhpur rijden is het raadzaam om ook gebruik te maken vanchaps die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn.

We hebben Jodhpurs van verschillende merken, zoals;

  •         Ariat
  •         BR
  •         QHP
  •         ELT
  •         Premiere

Chaps

Elke ruiter die gebruik maakt van jodphurs, heeft natuurlijk ook chaps nodig. Een chap zorgt ervoor dat je rijbroek en zadel niet beschadigen en geeft je extra stevigheid in het zadel. Een chap geeft veel bewegingsvrijheid en wordt vaak comfortabeler ervaren als een laars. 

We hebben chaps die op ieder been goed aansluiten, van smalle tot brede kuiten én van hoge tot lage modellen. Voor de kleinere ruiters hebben we kunststof chaps die makkelijk verstelbaar zijn en voor de volwassenen prachtige chaps van leer.

We hebben chaps van onder andere de merken:

  • Ariant        
  • ELT

In onze fysieke winkel vind je nog meer verrassend aanbod! Of zoek je favoriete merk makkelijk via onze subcategorieën en ons filtermenu. Helaas niet gevonden wat je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment kun je ons tijdens openingstijden altijd bereiken op 0318-693078 of via paardensport@zoo-enzo.nl, we helpen je graag verder!

Bij Zoo&Zo in Ede vind je ruim 5000 m2 aan beleving, we zijn de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland! Op onze eerste verdieping hebben we één afdeling volledig ingericht op de ruitersport. Je vind daar een complete uitrusting voor jou en je paard. En alle benodigdheden om jouw outfit compleet te maken. 

Al je benodigdheden van Jodphurs tot chaps koop je op één plek bij ZOO& ZO, ideaal! In onze fysieke winkel vind je alle mogelijke benodigdheden bij elkaar en kun je met eigen ogen alles zien, voelen én passen.
Daarnaast zijn wij ook jouw ruitersport webshop. Met behulp van onze filters vind je snel waarnaar je op zoek bent. Bestel je je ruitersport spullen online, dan krijg je vanaf € 50,- al gratis verzending. Bestel of kom gezellig een keertje langs!

Maar er is zoveel meer te beleven, zoals de uitgebreide katten- en hondenafdeling, onze schitterende aquariums & terrariums en natuurlijk de knaagdieren- en vogelhoek. Daarnaast vind je op onze eerste verdieping onze outdoor- en hengelsportafdeling waar je je ogen uitkijkt. En mocht je trek hebben gekregen? Dan kun je bij ons heerlijk lunchen in onze lunchroom Lorentzo! En dan hebben we ook nog een inpandige dierenartspraktijk. We zijn dus echt van alles voorzien!

Kortom; alle ingrediënten voor een gezellig en leerzaam dagje uit!