Rijbroeken

per pagina

Rijbroeken

Paardrijkleding moet lekker comfortabel zijn maar mag ook gezien worden! Wij hebben precies de rijkleding die jij zoekt. Onze rijkleding is ademend en flexibel, zit heerlijk maar je kunt er ook absoluut mee voor de dag komen. Of je nu aan wedstrijden mee doet of voor je ontspanning rijdt, wij hebben de perfecte rijkleding voor jou!

Op het moment zijn de rijleggings/tights erg populair. Deze rijleggings zitten heerlijk, hebben geen knopen of rits en je hoeft er geen riem om. Ze zijn super comfortabel en hebben een vakje of ritsje voor jouw telefoon. Je kunt er goed vrij in bewegen zonder dat er vervelende drukpunten ontstaan tijdens het paardrijden. Ook zitten de rijleggings mooi aangesloten om jouw figuur en zakken niet af.

Voor kinderen zijn onze rijleggings verkrijgbaar vanaf maat 104. Doordat deze leggings een trekkoord hebben zitten ze altijd goed.

Daarnaast bieden wij ook de gewone rijbroeken aan. Tegenwoordig zijn de stoffen daarvan flink verbeterd voor optimaal comfort. De standaard rijbroek heeft een rits, knoop en vaak een riem er omheen. Deze rijbroeken zitten vaak wat hoger aangesloten op je buik zodat je daar geen last van hebt. Vanzelfsprekend gaan onze rijbroeken ook mee met de modetrends. Ieder seizoen heeft zijn eigen modebeeld en deze lopen vaak mooi over zodat je alles prachtig kunt combineren. Tegenwoordig kun je rustig gaan shoppen met je rijkleding aan. Jouw rijkleding is helemaal in stijl en dit mag zeker gezien worden!

In de winter bestaat veel rijkleding uit thermostoffen en in de zomer bieden we juist veelal waterdichte en luchtige/ademende rijkleding aan. Ieder seizoen heeft zijn eigen ‘wensen’ en natuurlijk is dit zeker voor rijkleding erg belangrijk. De stoffen van onze rijkleding zijn dan ook ontzettend comfortabel, ademend en vallen niet zwaar. Hierdoor kun jij optimaal presteren op wedstrijden of heerlijk genieten van een buitenrit, zonder knellende of zwetende rijkleding.

Wij bieden de volgende merken rijkleding:

Kingsland

BR

Ariat

Horka

QHP

ELT

Harcour