Populaire producten

Populaire producten

Gratis waterwaarde test
Alles voor vijveronderhoud

Vijver

Alles voor je vijver vind je bij ZOO&ZO. Dé specialist in vijverbenodigdheden. Alles voor het onderhouden van de vijver en het op peil houden van de waterverzorging van de vijver.

Vijverspullen kopen?

De juiste apparatuur voor de techniek van je vijver, vind je bij ZOO&ZO. Van een beluchtingsset, filters, fonteinpomp, luchtpomp, verlichting, slangen en toebehoren, vogel en kattenverjager. Op zoek naar overige accessoires voor de vijver? Dat kan! Ook zijn er afdeknetten, bodembedekking, kweek benodigdheden, schepnetten, reiniging, thermometers, voedersystemen, vijvermanden en afrastering te vinden in onze vijverwebshop eenvoudig naar vijver accessoires.

Assortiment vijverspullen

Vissenvoer of vijver voeding nodig? Het is natuurlijk ook belangrijk om de vijvervissen van het juiste voer te voorzien. Vijver voeding is er voor onder andere goudvissen, komeetstaart, goudwinde, goudelrits, steuren en natuurlijk de bekende koikarpers. Verzorg uw vissen goed met het juiste voer. Daarnaast heeft ZOO&ZO een ruime keuze in vissenvoer, het benodigde vissenvoer, gevriesdroogde voeding, granulaat, korrels, sticks en vlokken.

Eenvoudig naar de juiste categorie:

Het assortiment van ZOO&ZO is met veel zorg samengesteld. Kun je toch iets niet vinden in onze vijverwebshop? Geen probleem! Vraag het ons en wij denken graag mee!

Contact

Bestel online of kom naar onze winkel in Ede! ZOO&ZO is een verrassende en grote dierenwinkel met 5000m2 aan beleving. Het aanbod in vijverplanten en vijvervissen is enorm. Van goudvissen, windes, steuren tot koikarpers en nog veel meer. Onze medewerkers adviseren je graag!